16 / 05 / 2024

Bolu Çimento net kar

Bolu Çimento net kar

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

Yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde yeşil çimento kullanımı teşvik edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefleri kapsamında, yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde "yeşil çimento" kullanımlarının teşvik edileceğini bildirdi.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Son beş yılda düzenli temettü veren çimento şirketleri!

Dünya gündemi piyasalar üzerindeki hareketliliği artırmaya devam ediyor. Şirketlerin 2019 yılı net kâr rakamlarının belli oldu. Son beş yılın düzenli temettü veren 33 hissesi arasında çimento şirketleri dikkat çekiyor...

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

GYO ve çimentoda potansiyel var mı?

Önceki hafta 110.000’leri gören BİST, geçen hafta 106.000’lere geriledi. Bu düşüşün düzeltme hareketi olarak sınırlı kalması bekleniyor. Bu süreçte konut ile çimento hisselerindeki görünümü analiz ettik. Önerilerde Akçansa ve Bolu Çimento ile Halk GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Çimsa'nın 1 yıllık net satış geliri 1 milyar 170 milyon TL!

Çimento ve yapı malzemeleri üreticisi Çimsa, 2016 yılı finansal verilerini açıkladı. Çimsa'nın 12 aylık net satış geliri 1 Milyar 170 Milyon TL oldu.

Bolu Çimento orta vadeli yatırımlar için öneriliyor!

FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak.

Çimsa’nın net karı 47.4 milyon TL oldu!

Çimento ve yapı malzemeleri sektörünün öncü ve yenilikçi şirketi Çimsa, yılın ilk çeyrek dönemindeki satış gelirinin, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8 artışla 253.6 milyon TL’ye yükseldiğini açıkladı. Şirketin net karı ise yüzde 11 arttı.

Bolu Çimento 2015 yılı finansal raporlarını açıkladı!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., denetimden geçmiş 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosu ile diğer finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

Bolu Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., 01 Ocak 2015-31 Aralık 2015 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen yıllık faaliyet raporu...

Caner Şen, Mardin Çimento'dan Bolu Çimento'ya geçti!

Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş.'de Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Caner Şen, aynı görevle Bolu Çimento Sanayii AŞ.'ye geçti.

Bolu Çimento 9 aylık finansal raporlarını yayımladı!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin finansal raporları...

Bolu Çimento net kar Haberi

Bolu Çimento net kar

Mehmet Akif Daşıran "Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Net kârın 36 milyon TL’lik piyasa beklentisinin üzerinde gelmesinin nedeni olarak güçlü FVAÖK performansı gösterilebilir.  Şirketin gelirleri, güçlü talep ortamı ve artan çimento fiyatlarının katkısıyla yıllık bazda yüzde 30 artarak 149 milyon TL’ye yükseldi." diye açıklama yaptı. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre;  Daşıran,"Üçüncü çeyrekte çimento satışları ise Ankara fabrikasında satış hacimlerinin artış göstermesiyle yıllık bazda yüzde 38 yükselişle 118 milyon TL seviyesinde gerçekleşirken cüruflu çimento satışları yüzde 32 arttı ve 32 milyon TL oldu. FVAÖK, yıllık bazda yüzde 19 artarak 57 milyon TL, FVAÖK marjı ise yüzde 38 seviyesinde geldi. Beklentilerin üzerinde sonuçlar açıklayan Bolu Çimento için 8 TL...