21 / 05 / 2024

bolu çimento orta vadeli yatırımlar

bolu çimento orta vadeli yatırımlar

FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak.

Pandemi çimento faaliyetlerini nasıl etkiledi?

Sintek Group Kurucu Ortağı Onur Atakay yaptığı açıklamalarda, 2021'de enerji, çimento, demir-çelik ve lojistik başta olmak üzere birçok sektör adına yaşanan gelişmelere değindi. İşte o açıklamalar...

TOKİ Bolu Seben orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Seben orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

TOKİ Bolu Mudurnu orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

Bolu Mudurnu TOKİ orta gelir projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvuru dönemi 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Bolu Mudurnu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana projesi için başvuru dönemi başladı.

Çimento üretim kapasitesi yüzde 60'lara düştü!

İnşaat yatırımlarının azalmasıyla çimento üretim kapasitesi oranları yüzde 60'lara kadar azaldı. Sintek Grubu Kurucu Ortağı Onur Atakay, 'Katar, ABD ve Kanada menşeiyli yatırım fonlarının düşüşte olan firmaları almak için harekete geçti' dedi.

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

GYO ve çimentoda potansiyel var mı?

Önceki hafta 110.000’leri gören BİST, geçen hafta 106.000’lere geriledi. Bu düşüşün düzeltme hareketi olarak sınırlı kalması bekleniyor. Bu süreçte konut ile çimento hisselerindeki görünümü analiz ettik. Önerilerde Akçansa ve Bolu Çimento ile Halk GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Bolu Çimento orta vadeli yatırımlar için öneriliyor!

FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak.

bolu çimento orta vadeli yatırımlar Haberi

bolu çimento orta vadeli yatırımlar


FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak. Uzmanlar bu kapsamda orta riskli bir portföy oluşturmak isteyenlere yüzde 20-50 arasında hisse senedi dağılımı öneriyor... 


Bolu Çimento: 2015 ikinci yarıda devreye aldığı Ankara fabrikası sonrası üretim ve satış performansında iyileşme gördüğümüz şirket, 2016 ilk yarı itibariyle Bolu merkez fabrikasındaki yatırımlarını tamamladı. 

Özellikle 2016 ikinci çeyrekte üretim ve satış performansında görülen iyileşmenin devamında tamamlanan yatırımların katkı yapması beklenebilir. 2016 ilk yarıda satış gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27 oranında artış göstererek 221 milyon 177 bin TL'ye yükseldi. İlgili dönemde faaliyetlerine ilişkin performansını beğendiğimiz firma, FAVÖK marjını yüzde 38 olarak korudu. Yüksek temettü verimi ile de öne çıkan şirket, 2016'da da temettü...