09 / 05 / 2024

bolu çöp sorunu

bolu çöp sorunu

Bolu'da belediye başkanları ve meclis üyeleri, çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Katı Atık Tesisleri’nin yapımı için Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği üyeleri ile Gerede'de bir araya geldi...

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Bolu'da mülkiyet sorunu çözülecek!

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 18'inci maddenin tarım alanlarında değil, şehrin güzelleştirilmesi ve mülkiyet sorununun çözülmesi için kullanılacağını açıkladı. 

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Karabağlar'da 4 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Karabağlar Belediyesi, imar planları çalışmalarını tamamlayıp onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderecek. ve böylece yıllık imar sorunu çözüme kavuşacak.

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Sarıyer'in üç mahallesinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Sarıyer Belediye Meclisi mülkiyet sorunu ile ilgili olarak, Pınar Mahallesi, Çayırbaşı ve Kocataş mahalleleri imar islah çalışması Meclis toplantısından geçti.

Bolu'da bir ev sahibi kayıp kiracısını bulmak için seferber oldu!

Bolu'da, bir ev sahibi uzun süredir haber alamadığı kiracısının bulmak için seferber oldu. Ev sahibi hastaneleri araştırıp, yakınlarıyla irtibata geçen ev sahibi, sonuç alamayınca polis ekiplerinden yardım istedi.

Ev alırken dikkat edilmesi gereken 9 püf nokta!

Hürriyet Ekonomi yazarı Sefer Levent bugünkü yazısında kampanyaların revaçta olduğu konut sektöründe sıkça sorulan ''Hangi evi almalıyım'' sorunu değerlendirdi. İşte, Ev alırken dikkat edilmesi gereken 9 püf nokta.

Eyüp'ün otopark sorunu çözülüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Remzi Aydın ve Genel Müdür Nurettin Korkut, Eyüp'te mevcut otoparkları ve otopark sorunlarını konuştu.

bolu çöp sorunu Haberi

bolu çöp sorunu


Bolu’nun Gerede ilçesinde bir araya gelen belediye başkanları ve meclis üyeleri, vahşi depolamadan kaynaklanan çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Katı Atık Tesisleri’nin yapımı için Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği üyeleri ile Gerede'de bir araya geldi.


Gerede'de gerçekleştirilen toplantıya Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İller Bankası Bölge Müdürü katıldı. Divan Başkanlığını İl Genel Meclisi Üyesi Üzeyir Ercivan'ın yaptığı toplantının açılış konuşmasını Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptı. Allar, “Öncelikle toplantıya iştirakinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çöplerimizin vahşi depolanması bütün ilçelerimizin ortak sorunudur. Bolu Belediyesi de birliğimize üye oldu. Birlik olarak daha da güçlendik....