07 / 05 / 2024

bolu dağı çıkışı

bolu dağı çıkışı

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde İstanbul-Ankara yönünde gerçekleştirilen üstyapı çalışması nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

TEM Bolu Dağı Tüneli çıkışı trafiğe kapatılıyor!

TEM yolunun Ankara yönü, Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar 3 ay boyunca üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılacak.

Milli Emlak'tan büyük fırsat: Bolu'da yüzde 20 indirimle 14 arazi satacak!

Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Bolu'da yer alan 14 araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Kıyıda köşede altını olanları İslam Memiş uyardı! Katlanarak artacak!

İslam Memiş, altını olanları uyardı. Kıyı da köşede altını olanlar bunu yaparsa katlanarak artacak. İşte detaylar!

Euronun yönü resmen belli oldu! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Euro kurunu yakından ilgilendiren kritik karar heyecanla bekleniyor. 2 Şubat günü Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar öncesi euro kuru değer kaybederken Euronun yönü resmen belli oldu! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Euro kurunda son dakika gelişmesi.

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın

Piyasalarda bugün, Avrupa Merkez Bankası konuşmaları takip edilecek. ECB yetkililerinden şimdiden açıklamalar gelmeye başlarken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın...

Euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

2022 yılının döviz şampiyonu olan euro kurunun  ne kadar olacağı belli oldu. Son günlerde yükselişe geçen euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Dolarda beklenen gün geldi! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Kıyıda köşede doları olanlar zaman kaybetmeden bakın

Son dakika dolar/TL kuru yurt içi ve yurt dışı piyasalarda ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Doların kaderini belirleyecek gün geldi. Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı Kıyıda köşede dolar olanlar zaman kaybetmeden bakın!

Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Fed peş peşe açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın!

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kala yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Fed'ten peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın. Son dakika dolar gelişmesi...

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 12 gün sonra böyle olacak!

Euro 14 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar gardınızı alın

Euro, ABD doları karşısında güçlenmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0355 bandında işlem görüyor. Euronun kaderini belirleyecek olan kritik gelişmeye 14 gün kalırken euronun yönü şekillenmeye başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar dikkat!

bolu dağı çıkışı Haberi

bolu dağı çıkışı

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli'nin çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar olan kısmında karayolları ekipleri tarafından 10 Mayıs'ta başlatılan üstyapı yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.


Yapılan çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tünelinin çıkışından itibaren Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak sağlanan ulaşım nedeniyle trafikte kısa süreli sıkışmalar yaşanıyor.


Güzergahta kontrollerini aksatmadan gerçekleştiren trafik ve karayolları ekipleri, yoğunluk yaşandığı durumlarda araçları zaman zaman Kaynaşlı gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriyor.


Ekipler, ulaşımın aksamaması ve trafik kazalarının meydana gelmemesi için sürücülerin yol kenarlarında bulunan yazılı ve ışıklı uyarı levhalarına dikkat etmesini...