04 / 05 / 2024

bolu gerede ihale ilanları

bolu gerede ihale ilanları

Bolu Gerede'de kat karşılığı inşaat yapılacak, ihale 27 Eylül 2012 tarihinde gerçekleşecek

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ Bolu Gerede 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 236 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut projesi yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte detaylar...

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

TOKİ Bolu projesi geliyor! 236 yeni konut için tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi tarih belli oldu. Proje kapsamında Gerede'de 236 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Bolu projesi için düğmeye bastı! Tam 365 yeni konut geliyor!

250 bin yeni konut için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bolu projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede 365 konut yer alacak.

TOKİ Bolu projesinde beklenen tarih açıklandı! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu projesinin ihale tarihini resmen açıkladı. İşte detaylar...

Bolu'nun o ilçesinde arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Milli Emlak Bolu Gerede'deki imarlı arsayı satışa çıkardı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

TOKİ Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'nun Gerede ilçesinde 55 adet konut ve 9 adet dükkanın yer aldığı yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolululara ucuz konut müjdesi! 55 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konut ve 9 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolu Gerede'ye 55 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 9 adet dükkana da yer verilecek.

bolu gerede ihale ilanları Haberi

bolu gerede ihale ilanları

Gerede Belediye Başkanlığından:

Madde 1. İhale Konusu İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı;

Şehir imar planımızda belediye hizmet alanı olarak ayrılan Kitirler mahallesi 60 ada 5 parsel üzerine, Belediyemizce hazırlanan mimari uygulama projesi ve teknik şartnameye uygun olarak, bodrum + 3 normal kat + çatı katından oluşan, toplam 3386 m2 miktarlı Belediye Hizmet binasının yapımına karşılık, şehir imar planımızda konut+işyeri alanı olarak ayrılan 13659 m2 miktarlı Demirciler mahallesi 741 ada 8 nolu parsel üzerine ve ticaret alanı olarak ayrılan 2423 m2 miktarlı 741 ada 9 nolu parsel üzerine, Belediyemizden alınan imar durumuna uygun olmak şartıyla, istekleri doğrultusunda yaptıracakları mimari projeye göre belirlenen sayıda konut ve işyeri inşaatının yapımı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/A maddesine göre kapalı teklif usulü ile kat karşılığı...