06 / 05 / 2024

Bolu Geredede kentsel dönüşüm başlıyor

Bolu Geredede kentsel dönüşüm başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürüve beraberindeki heyet, Gerede'deki kentsel dönüşüm alanlarında inceleme yaptı. Heyet, Demirciler Mahallesi’nde cadde ve sokakları incelendi.

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Bolu Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte projede son durum...

Bolu Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplantıda proje hakkında detaylar konuşuldu.

Bolu'da evinden çıkmayan adam yıkımı durdurdu!

Bolu'nun Semerkant Mahallesi'nde yaklaşık 50 yıllık olduğu belirtilen 4 katlı sıvasız bina kentsel dönüşüm kapsamına aldı. Evin sahibi Hasan Helvacı, evinin yıkıma evinin kapısın kilitleyip dışarıya çıkmayarak engel oldu.

Manisa heyetinden Bolu'ya kentsel dönüşüm ziyareti!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, TOKİ ve kentsel dönüşüm projelerini yerinde görmek üzere kente gelen Manisa heyetini misafir etti.

Bolu'da 47 hektarlık alana yaşam merkezi inşa edilecek!

Bolu Belediyesi, "Kuruçay Deresi Islah Projesi ve Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile Aşağısoku ve Çıkınlar Mahallesi'nin sınırları içerisinde 47 hektarlık bir alanda yaşam merkezi inşa ediyor.

Tarihi Bolu Arastası'ndaki dükkanlar yıkılacak mı?

Bolu’nun 19 yy tarihi dükkan mimari özelliklerini bugüne taşıyan, dört depremden hasar almadan günümüze gelebilen arasta yapıları, bugün depremde yıkılabilir riskli bina olarak tespit ettirilerek kentsel dönüşüm kanunu adı altında yıkılmak istenmektedir.

Bolu Büyük Cami Mahallesi’nde çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Bolu Belediyesi, Büyük Cami Mahallesi’nde yer alan bölgede kentsel dönüşüm kapsamında düzenleme yapılacağını açıkladı. İşte kentsel dönüşüm kapsamındaki o açıklamalar...

Kentsel dönüşüm neden ada bazında yapılmalı?

Bolu Express Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mehmet İşgörücü bugünkü yazısında kentsel dönüşümün neden ada bazında olması gerektiğinden bahsetti. İşte Mehmet İşgörücü'nün o yazısı...

Bolu Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

Bolu Belediye Başkanlığı'nın, Büyük Cami Mahallesi Belediye Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım ve Kentsel Yenileme projesi kapsamında kat karşılığı yaptıracağı inşaatların ihalesi talipli olmadığı için iptal edildi.

Bolu'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyük Cami Mahallesi Belediye Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım ve Kentsel Yenileme projesi kapsamında kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Kentsel dönüşümde öncelik riskli binaların olmalı!

Bolu Valisi Aydın Baruş belediyelerin kentsel dönüşüm projesine destek çağrısında bulunarak Risk taşıyan binaların biran önce yenilenerek 16 yıl önceki yaşanan acının tekrar yaşanmamasını diledi.

Bolu Geredede kentsel dönüşüm başlıyor Haberi

Bolu Geredede kentsel dönüşüm başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen ve beraberindeki heyet Kentsel Dönüşüm Alanı olarak belirlenen Demirciler Mahallesi’nde incelemeler yapmak üzere Gerede’ye geldi.


Heyet; Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Meclis Üyeleri eşliğinde Demirciler Mahallesi Cadde ve sokaklarında incelemelerde bulundular.


Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Sayın Genel Müdürümüzle birlikte Kentsel Dönüşüm uygulanacak alanda incelemeler yaptık. Bu alanın fay hattı üzerinde olduğunu, çarpık, dar ve eski yapılaşmaların bulunduğunu, bu alanda ikamet eden vatandaşlarımızın da yapılan referandumlar ve araştırmalar sonrasında Kentsel Dönüşüm Uygulamasını istediklerini aktardık. İnşallah en yakın zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan gerekli onayı alıp çalışmalara başlayacağız” dedi.


Bolu...