09 / 05 / 2024

Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği

Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği

Bolu'da belediye başkanları ve meclis üyeleri, çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Katı Atık Tesisleri’nin yapımı için Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği üyeleri ile Gerede'de bir araya geldi...

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Mudurnu 108 konut ihalesi bugün!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 108 konut ihalesi 18 Kasım'da!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bolu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Alpagut Mahallesi , Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı.

Reysaş GYO Bolu'daki deposunu 4.6 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Bolu İli Merkez İlçesi 120 Ada 18 Parsel üzerindeki 20.654 metrekare arsa üzerinde bulunan 12 bin 130 metrekare deponun tamamı "Arçelik A.Ş."ye 31 Mart 2022 tarihine kadar 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya verdi.

Bolu'da 10.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu İli, Merkez İlçesi, Büyükcami Mahallesi'nde 10 milyon 300 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 5 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Mengen 252 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bolu Mengen'e 252 konut!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 17 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bolu'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan okul binası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 784 bin 151 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Bolu 268 konut ihalesi yarın!

Bolu İli, Seben İlçesi 2. Etap 268 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bolu'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan okul binası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 784 bin 151 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği Haberi

Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği


Bolu’nun Gerede ilçesinde bir araya gelen belediye başkanları ve meclis üyeleri, vahşi depolamadan kaynaklanan çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Katı Atık Tesisleri’nin yapımı için Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği üyeleri ile Gerede'de bir araya geldi.


Gerede'de gerçekleştirilen toplantıya Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İller Bankası Bölge Müdürü katıldı. Divan Başkanlığını İl Genel Meclisi Üyesi Üzeyir Ercivan'ın yaptığı toplantının açılış konuşmasını Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptı. Allar, “Öncelikle toplantıya iştirakinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çöplerimizin vahşi depolanması bütün ilçelerimizin ortak sorunudur. Bolu Belediyesi de birliğimize üye oldu. Birlik olarak daha da güçlendik....