15 / 05 / 2024

Bolu itfaiye çatı

Bolu itfaiye çatı

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan binaların çatılarından biriken kar kütlelerini temizlediler..

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilecek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı

Malatya İtfaiye Merkezi’nin temeli atıldı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, itfaiye merkezi’nin temelini attı.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli yarın atılıyor!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin temeli yarın saat 13.00’te Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak 

Bolu'da 70 kişilik yurdun temeli atıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sandallar Bölge Yatılı Kız Kur-an Kursu’nun 70 öğrenci kapasiteli ek binası için gerçekleştirilen temel atma törenine katıldı.

Manisa Demirci İtfaiyesi’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede itfaiye amirliği ve müfreze çalışmaları devam ederken, Demirci merkez İtfaiye Amirliği’nin temeli de atıldı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmanın ardından Demirci İtfaiyesi’nin modern bir görünümle hizmet vereceği belirtildi.

Bolu Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

MAV Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bolu Göynük'te Arıkçayırı Kümes Atıklarından Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi Projesini yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Arıkçayırı Köyü'nde yapılacak.

Manisa Gördes İtfaiye Müfrezesi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi; yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek amacıyla Gördes’te itfaiye müfrezesinin temelini attı.

Kula Başıbüyük İtfaiye Binası'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi mahallelerde yaptıkları yatırım çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Bu çalışmalar kapsamında Başıbüyük Mahallesi İtfaiye Müfrezesi temeli atıldı.

Bolu'ya 3 adet atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı atıksu eylem planına göre 2023 yılına kadar Türkiye genelinde 1501 adet atıksu arıtma tesisi daha yapılacağı açıklanırken, Bolu'daki yeni tesis sayısı 3 olacak.

Bolu Ziraat Odası atıl durumda olan 4 katlı binayı kiraya çıkarttı!

Aylardır atıl durumda olan ve şehrinde göbeğindeki eski a yemeğin bulunduğu 4 katlı bina Ziraat Odası tarafından kiraya çıkartıldı.

Bolu itfaiye çatı Haberi

Bolu itfaiye çatı

Bolu’da günlerdir devam eden kar yağışı sonrasında binaların çatılarında bulunan kar kütleleri itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan binaların çatılarından biriken kar kütlelerini temizlediler. Yaşanabilecek olası kazaların önüne geçen itfaiye ekipleri sarkan buzları da kırdılar. Kar temizleme çalışmalarının hafta boyunca devam edeceği ifade...