22 / 05 / 2024

bolu kedi evi

bolu kedi evi

Bolu Belediyesi, sokakta yaşayan kedilerin sığınması için kedi evi açtı...

Merve Boluğur evi Murat Dalkılıç'a bıraktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la önceki gün görülen davanın ardından boşanan oyuncu Merve Boluğur, evden ayrılan taraf oldu. Boluğur, Çubuklu'daki evden tüm eşyalarını aldırdı. Dalkılıç ise evde kalmaya devam ediyor.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Bolu'da 25 yayla evi için verilen yıkım kararına tepki!

Bolu'da kaçak yapıldığı belirlenen 25 yayla evi için yıkım kararı verildi. Köylüler bu duruma tepkilerini eylem yaparak gösterdi.

Bolu'da yıkım kararı gelen evi sahibi yıktı!

Bolu’da yaşayan 43 yaşındaki Hüsamettin Biçer, yıkım kararı verilen evini, ekipler gelmeden kendisi yıktı.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Merve Boluğur'dan yeni ev açıklaması!

Güzel oyuncu Merve Boluğur, kişisel bakım için Kuruçeşme’ye geldi. Yaklaşık 3 saat kaldığı kuaför çıkışında açıklamalarda bulunan Boluğur, "Evi değiştirmedik, evlendiğimiz evde oturuyoruz." dedi.

Türkiye'nin en büyük doğal yaşam alanı Trabzon'da inşa edilecek!

4 milyon 240 bin liraya mal olacak merkez, 450 köpek kapasiteli olacak ve ayrıca sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yanında kedi evi de yer alacak.

Aydın'da sokak kedilerinin de evi oldu!

Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, yaptığı açıklamada 8 adet kedi evi ve 10 adet köpek kulübesinin Aydın İl Özel İdaresi’nden ayrılan bütçeyle yapıldığını söyledi...

Büyükçekmece’de 'kedi evi' açıldı!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi, sokakta yaşayan kediler için bakım ve tedavi merkezi açtı. Açılışı Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile birlikte çok sayıda hayvansever vatandaş gerçekleştirdi...

Bursa'da 11 tane kedi evi yapıldı!

Sokak hayvanlarının korunması amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 2’nci Bölge Müdürlüğü 11 kedi evi yaptırdı. 18 kedi kapasiteli villaya yerleşen sokak kedilerinin yiyecek ve su ihtiyaçları da buradan karşılanacak.

Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor!

Ailesiyle yaşadığı evden ayrılacak olan Merve Boluğur, popçu sevgilisi Murat Dalkılıç’la Cihangir’de oturacak. Oyuncu, birikimiyle aldığı Nişantaşı’ndaki evi ailesinin üzerine yapmıştı. Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor...

Bolu'da olaylı yıkım!

Halk Evi binasının yıkımına karşı çıkan grup ile polis ekipleri arasında arbede çıktı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özkan'ın yıkımı engellemek için kepçenin önüne geçtiği olaylar sırasında 8 kişi gözaltına alındı..

Bolu'da kedi beslenme ve sığınma evi açıldı!

Bolu Belediyesi, sokakta yaşayan kedilerin sığınması için kedi evi açtı...

bolu kedi evi Haberi

bolu kedi evi
Sokak kedilerinin beslenme ve sığınma ihtiyaçlarının karşılanması için Bolu'da, kedi beslenme ve sığınma evi açıldı. Kedi evi, Bolu Belediyesi tarafından hayata...