07 / 05 / 2024

bolu kıbrıscık evleri konut başvurusu

bolu kıbrıscık evleri konut başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 34 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri'ne GOOA Architects imzası!

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri, İçkale Şirketler Grubu tarafından inşa edildi. Proje toplam 4 villandan oluşuyor. 

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

İlios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim!

Türkseven İnşaat tarafından hayata geçirilen ilios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim ediliyor. Peki İlios Ayvalık evlerinin fiyatları ne kadar? İlios Ayvalık evleri kaç lira? İşte İlios Ayvalık evleri güncel fiyat listesi...

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Yabancı yatırımcı en çok 250 bin dolarlık evleri tercih ediyor!

Yabancılara konut satışları son yılların en yüksek seviyesine ulaştı. Boğaz’da yalı isteyenler de Esenyurt’ta küçük daire isteyen de var. Yabancı alımlarında en çok tercih edilen ise vatandaşlık sınırı olan 250 bin dolarlık evler.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

TOKİ Bolu Kürkçüler'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Kürkçüler projesindeki konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Bolu Kürkçüler'de teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Kürkçüler projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

bolu kıbrıscık evleri konut başvurusu Haberi

bolu kıbrıscık evleri konut başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 34 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.



Bolu Kıbrıscık projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kıbrıscık Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13 Ocak – 31 Mart 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Bolu Kıbrıscık Konutları'nda en düşük konut fiyatı 59 bin 866 lira, en yüksek konut fiyatı ise 77 bin 353 lira olarak belirlendi. 


Detaylı bilgi için