29 / 04 / 2024

Bolu Köroğlu Dağları imar durumu

Bolu Köroğlu Dağları imar durumu

Bolu, Köroğlu Dağları'nda geçtiğimiz Ağustos ayında turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık alan için Danıştay kararı beklenirken, bölgede yol genişletme ve yeni yol yapım çalışmaları başladı.

Bolu Köroğlu Dağları imara açıldı!

Bolu Köroğlu Dağları'nda geçtiğimiz Ağustos ayında turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık alan için Danıştay kararı beklenirken, bölgede yol genişletme ve yeni yol yapım çalışmaları başladı.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

Bolu Köroğlu Dağları imar durumu Haberi

Bolu Köroğlu Dağları imar durumu

Bolu Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm koruma ve Gelişim bölgesi ilan edilen Kartalkaya Kayak merkezi'nden, Karacasu Termal Merkezi'ne kadar alan olan bölgede toplam 51 bin 450 hektarlık alan 22 Ağustos 2015 tarihinde turizm yatırımları için teşvik kapsamına alınarak imara açılmış, bölgede kalan Gölcük, Aladağ Göksü ve Beşpınarlar Tabiat Parkları ise kapsam dışında bırakılmıştı.


BÖLGEDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI


Abant gölünün 4 katı büyüklüğündeki Seben Taşlıyayla Gölü ile Aladağ göletini de içine alan Bolu merkez, Dörtpan, Kıbrıscık, Seben ilçelerine de yayılan bölge için alınan karar, Mimarlar Odası tarafından projenin yürütmesinin durdurulması istemiyle Danıştay'a taşınmıştı. Danıştay süreci devam ederken yeni yol ve mevcut yolların genişletilmesi çalışmalarına hız verildi. Bir yandan eski köy yolları genişletilirken, dere üzerlerindeki köprüler de yenileniyor. Çalışmalara, bölgeye kış...