25 / 08 / 2024

bolu meclisi ödenek tahsisi

bolu meclisi ödenek tahsisi

Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Çarşamba günü gerçekleşen oturumda 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

Bolu Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları 4 Şubat Pazartesi günü başlıyor.  Meclis üyeleri, hafta boyunca devam edecek toplantılarda imar planlarıyla ilgili konuşacak.

Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı gündeminde imar var!

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği, Bolu Belediye Meclisinin 2019 Yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Bolu Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Bolu İl Genel Meclisi’nde yeni yılın ilk toplantısı 02 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile ilgili gündem maddeleri karara bağlanacak.

Bolu İl Genel Meclisi Mayıs Toplantısı'nda imar konuşulacak!

Bolu İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları 2 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Toplantılar hafta boyunca sürecek ve yine önemli kararlar masaya yatırılacak.

Bolu Belediyesi yayla alanlarına el koyuyor!

Bolu Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Toplantısı önceki gün Alaaddin Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Komisyonlardan gelen konuların görüşüldüğü toplantının sonunda Başkan Yılmaz çok önemli bir açıklama yaptı.

Bolu İl Genel Meclisi'nde imar görüşüldü!

İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantıları Cuma günü gerçekleşen son oturumla tamamlandı. Son oturumda 14 madde görüşülerek karara bağlanırken, İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının 2 Mayıs Pazartesi günü başlaması kararlaştırıldı.

Bolu'daki eski sinema binası yıkılacak!

Bolu Kent Meydanı'nda bulunan eski sinema binasının yıkılmasına karar verildi. İl Genel Meclisi Mart ayı toplantılarında 4 komisyonda alınan karar doğrultusunda binanın yıkılması yönünde karar alındı. Yıkım işlemlerine kısa sürede başlanacak.

Bolu Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlara geçici ruhsat verilecek!

Sanayi Sitesi'nde ruhsatsız olarak faaliyetlerine devam eden iş yerleriyle ilgili olarak Bolu Belediye Meclisi çalışma başlattı. Belediye Meclisi yeni sanayi sitesi hizmete girinceye kadar geçici ruhsat verilmesi yönünde fikir birliğine vardı.

Bolu'da Özel İdare İmam Hatip Lisesi yapacak!

Bolu İl Genel Meclisi, Yaşar Yüceer Başkanlığında Şubat Ayı toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Dün gerçekleşen oturumda görüşülen Yeniçağa'da İmam Hatip lisesi yaptırma işi karara bağlandı.

Bolu Belediyesi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu üye seçimini yaptı!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları sona erdi. Hafta boyunca gerçekleşen toplantıların son oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye seçimi yapıldıktan sonra 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

Bolu Belediyesi Karacasu'daki 53 bin metrekarelik araziye talip oldu!

Bolu Karacasu'daki 53.36 m2'lik araziye Bolu Belediyesi de talip oldu. Dün akşam gerçekleştirilen Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısının gündem maddelerinden bir tanesi de Karacasu'da bulunan bu arazinin satın alınması konusu oldu.

Bolu Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda meclis üyeleri yine önemli kararlara imza atacak.

Bolu İl Genel Meclisi imar planlarını onayladı!

İl Genel Meclisi kasım Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Perşembe günü gerçekleşen oturumunda üç madde görüşülerek karara bağlandı.

bolu meclisi ödenek tahsisi Haberi

bolu meclisi ödenek tahsisi

Yaşar Yüceer Başkanlığında 1 gerçekleşen İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları devam ediyor. Son toplantıda meclis üyeleri 7 maddeyi görüşüp karara bağladı.


Toplantıda ilk olarak Kıbrısçık İlçesi Hükümet Konağının bakım ve onarımının yaptırılmasına ilişkin 100.000 TL. ödeneğin Kıbrısçık İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması ve Mengen İlçesi, Hükümet Konağının bakım, onarım ve Asansör yapımı için 100.000 TL. ödeneğin Mengen İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporlar görüşüldü. Her iki ödeneğin aktarılmasının uygun olduğu belirtilen raporlar oy birliği ile kabul edildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere hizmet aracı satın alınması talebini ele alan meclis üyeleri bu talebin Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından incelenmesine karar verdi. 


Toplantıda, Merkez İlçe Dereceören Köyü hudutlarında Q=0.07 It/sn.likEyreltilik...