28 / 04 / 2024

bolu okul inşaatı

bolu okul inşaatı

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu ’ da yapımı devam eden okul ve spor salonu inşaatlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

Bolu'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bolu'da okulun güçlendirme inşaatında çalışan Iraklı işçi 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Bolu'da 10.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu İli, Merkez İlçesi, Büyükcami Mahallesi'nde 10 milyon 300 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 5 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Eyüpsultan'da özel okul inşaatı için evlere yıkım!

Eyüpsultan'da evlerin arkasına Revna Yapı İnşaat tarafından yapılacak olan Özel Kavram Okulu'nun inşaatı için evlerin yıkılması gerekiyordu. Ev sahipleri, yıkımın gerçekleşmemesi için mahkemeye başvurdu...

bolu okul inşaatı Haberi

bolu okul inşaatı

Bolu’da bir kısmı hayırseverler bir kısmı ise devlet tarafından yapılan okul ve spor salonu inşaatları tüm hızıyla devam ediliyor. Bolu Valisi Aydın Baruş, bu kapsamda ilimizde yapımı devam eden okul ve spor salonu inşaatlarını gezdi. İncelemeler sırasında İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’da Vali Baruş’a eşlik etti. Yapılan inceleme gezilerinde Milli Eğitim Müdürü Çavusoğlu ve inşaatların mühendislerinden detaylı bilgiler alan Vali Baruş, okul ziyaretlerinde ilk olarak yapımı tamamlandığında 160 koltuk kapasiteli olan 50. Yıl Mehmet Baysal Spor Salonu, 14 sınıflı 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu Ek Bina, bitme aşamasına gelen 5 derslikli ve 10 şubeli Refika Ana Anaokulu’nu ziyaret etti. Vali Baruş ve beraberindekiler daha sonra ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yaptırılan ve tamamlandığında 24 derslikli...