06 / 05 / 2024

bolu sanayiciler toplantısı

bolu sanayiciler toplantısı

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Bolu ve Sakarya'da yapılması planlanan Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bolu Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

MAV Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bolu Göynük'te Arıkçayırı Kümes Atıklarından Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi Projesini yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Arıkçayırı Köyü'nde yapılacak.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Bolu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Çaygökpınar Köyü civarında bulunan 2-A Grubu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Bolu Broiler Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 23 Kasım'da!

Bolu Gerede'de bulunan Broiler Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı projesini yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 23 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Bolu'da Piliç Yetiştirme Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Vadi Tavukçuluk Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Bolu'da Piliç Yetiştirme Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Bolu'da Tavuk Yetiştirme ve Üretim Tesisi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti.tarafından Bolu'da Tavuk Yetiştirme ve Üretim Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Abant'ta kentsel dönüşüm değerlendirme toplantısı yapıldı!

Maltepe Belediyesi'nin Bolu Abant'ta akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısının açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Dayatan değil danışan bir belediye olacağız'' dedi.

Bolu Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Bolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Bolu Çimento dün düzenlediği genel kurul toplantısını tescilledi!

Bolu Çimento dün düzenlediği genel kurul toplantısını tescilledi. Bolu Çimento Sanayii tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Bolu Çimento Sanayii A.Ş. 2013 yılı Olağan Genel Kurul tescili yayınlandı.

Bolu'da 14 Burda AVM için halk toplantısı düzenlenecek!

BAV AVM İnşaatları A.Ş. tarafından Bolu İli Merkez ilçesi içerisinde Paşaköy Mevkiinde 14 Burda AVM projesinin yapılması için 9 Aralık'ta halkın katılım toplantısı gerçekleşecek...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

bolu sanayiciler toplantısı Haberi

bolu sanayiciler toplantısı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bolu'da sanayiciler ile istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Varank, yaptığı konuşmada, sanayicilerle bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Tüm gün Bolu'da olacaklarını söyleyen Varank, esnafından sanayicisine, gencinden yaşlısına ilin nabzını tutmak istediklerini söyledi. Üretimi merkeze alan bir Bakanlık olduklarını belirten Varank, şu açıklamalarda bulundu:

"Ar-Ge'den başlayıp, ürünün ticarileşmesine kadar süren tüm aşamaları destekleyen mekanizmalarımız mevcut. Aslında tüm çabalarımız, milli teknoloji güçlü sanayi vizyonuyla dünyayla rekabetçi bir sanayi altyapısı oluşturmak.

Dolayısıyla sanayicinin yüklerini azaltmak, yatırımları teşvik etmek ve teknolojik yetkinliklerimizi artırmak için çok çalışıyoruz. Görüş ve önerileriniz, bizler için önemli. Bu yüzden yurdun dört bir yanını geziyor, tüm paydaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Çözüm odaklıyız, fikirlerinizi hayata geçirmede size yardımcı olmak, en temel önceliğimiz. Sizden beklentimiz, iş gücünüzü...