02 / 05 / 2024

bolu taş ocakları

bolu taş ocakları

Taş ocağının faaliyetlerinin durdurulması amacıyla 4 aydan beri çeşitli eylemler yapan köyün sakinleri, konuyu yargıya taşıdı. Konuyu görüşen Sakarya 2. İdare Mahkemesi, taş ocağı hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

TOKİ Bolu projesinde büyük müjde geldi! 343 bin 618 TL'ye konut fırsatı! Hem yüzde 10 peşinat hem de 180 ay vadeyle!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan daireler için başvurular başladı. Peki TOKİ Bolu Mudurnu projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'da 988 konutluk sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi 28 Mart'ta yapılacak.

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Bolu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ve Karabük illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Isparta Sütçüler'de evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetleri mecliste!

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Mandallar Mevkiinde bulunan mermer ocaklarının denetimi ve evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetlerinin giderilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 108 konut ihalesi 18 Kasım'da!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 ve TOKİ Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonuçları listesi...

bolu taş ocakları Haberi

bolu taş ocakları


 Mudurnu ilçesinde Yeniceşıhlar köyü sakinleri, çevreye zarar verdiğini iddia ettikleri taş ocağı hakkında yürütmeyi durdurma kararı verilmesini davul zurnayla kutladı.


 Taş ocağının faaliyetlerinin durdurulması amacıyla 4 aydan beri çeşitli eylemler yapan köyün sakinleri, konuyu yargıya taşıdı. Konuyu görüşen Sakarya 2. İdare Mahkemesi, taş ocağı hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.


Kararı duyan köy sakinleri, taş ocağının bulunduğu alana giderek davul zurna eşliğinde halay çekti.


Köy sakinlerinden Mehmet Cantürk, AA muhabirine, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini belirterek, "Bu karara bizler çok sevindik. Taş ocağındaki faaliyetin durdurulması için herkes destek olmuştu. Desteklerin sonucunu gördük. Burada köyümüz ve Türkiye kazandı" diye konuştu.



Taş ocağının işletmecisi Hasan Tekin ise kanuna saygılı olduklarını, mahkeme kararı doğrultusunda hareket edeceklerini...