25 / 07 / 2024

bolu tüneli kar yağışı

bolu tüneli kar yağışı

Bolu'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun, Cankurtaran, Gerede Karadeniz Bağlantı Yolu, Bolu Dağı ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde hafif şekilde etkili oluyor...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bolu Dağı Tüneli uzatılacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını kaydetti. 

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Gerede Tüneli’nde sona yaklaşıldı!

Tarım ve DSİ Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen toplam 31 bin 592 metre uzunluğu ile ülkemizin en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan ve Ankara’nın 2060 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Gerede Sistemi’nde sona geliniyor.

Tantavi Tüneli'ne ses bariyeri talebi!

Şile Otoyolu üzerinde bulunan Tantavi Tüneli çevresindeki evlerde oturan vatandaşlar gürültüye karşı ses bariyeri kurulmasını istiyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli imar planı askıda!

İstanbul Beşiktaş ilçesi Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tüneli Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Van Karabet Kar Tüneli açıldı!

Van'da 2014 yılında yapımına başlanan ve Türkiye'nin ilk prefabrik tüneli olma özelliği taşıyan Karabet Kar Tüneli hizmete girdi

TEM Bolu Dağı Tüneli çıkışı trafiğe kapatılıyor!

TEM yolunun Ankara yönü, Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar 3 ay boyunca üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılacak.

Avrasya Tüneli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Avrasya Tüneli projesinin 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı bakanlık tarafından onaylandı. İmar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Bolu Dağı Tüneli'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Karayolları Genel Müdürlüğünden, üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle yarın 08.00-16.00 saatlerinde Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul istikametinin trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Avrasya Tüneli'nin depreme karşı dayanıklılığı artırıldı!

Avrasya Tüneli’nde olası büyük depreme karşı dayanıklılığı artırmak amacıyla 2 sismik bilezik monte edildi. En az 127 yıl olduğu rapor edilen segment ömrü, 120 yıllık Manş Tüneli’ni aştı.

Avrasya Tüneli'nin delme işlemi tamamlandı!

İstanbul'un trafiğini bitirecek olan Avrasya Tüneli'nde 'delme işlemi' tamamlandı. Asya ve Avrupa deniz altından birleştirildi. Proje bittiğinde otomobiller 15 dakikada karşıdan karşıya geçebilecek.

bolu tüneli kar yağışı Haberi

bolu tüneli kar yağışı


Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, sürücüleri TEM ve D-100 Karayolunun Bolu kesiminde etkili olması beklenen kar yağışı, sis ve buzlanma konusunda uyardı.


Bolu'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun, Cankurtaran, Gerede Karadeniz Bağlantı Yolu, Bolu Dağı ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde hafif şekilde etkili oluyor.


Karayollarına bağlı ekipler güzergahta tuzlama yaparken, polis ekipleri ise güzergahı kullanacak sürücülerin, kar yağışı, sis ve buzlanma konusunda dikkatli olmalarını istedi.


Sürücülerin, aşırı hız ve hatalı sollamadan kaçınmasını isteyen polis ekipleri, can ve mal kaybı yaşanmaması için trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiğini...