28 / 04 / 2024

Bolu turizm projeleri

Bolu turizm projeleri

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant, Gölcük ve Yedigöller tabiat parklarını 8 ayda bir milyon 31 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti Vali Zahteroğulları: "Bolu, doğa turizminde dünya markası. Son yıllarda spor turizminde de söz sahibi olmaya başladı"

Bolu turizmini ikiye katlayacak!

Bolu turizmini ikiye katlayacak. DEV PROJE 250 milyon dolarlık bir yatıranla inşa edilen, Türkiye'nin ilk tatil kasabası, Narven Termal Kasaba, termal turizmin en büyük yatıranı olacak...

TOKİ Bolu projeleri için düğmeye bastı! 581 ucuz konut geliyor! İşte o tarihler...

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

İşte Bolu'ya çağ atlatacak projeler!

Her mevsim farklı güzellikleri barındıran Bolu dört mevsim turizm potansiyeline sahip olduğunu yeni projelerle bir kez daha kanıtladı.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Nabi Avcı: Bolu’daki turizm yatırımlarına destek vereceğiz!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la makamında görüştü. Bakan Avcı bu görüşmede, “Ben ve Bakanlığım Köroğlu ile ilgili yapılacak çalışmalarda ve Bolu’daki turizm yatırımlarına gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Ali Erçoşkun: Bolu, turizm ve spor kenti olacak!

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bolu, turizm ve spor kenti olacak” hedefinde çıtayı yükseltti. Ercoşkun, yeni bir yatırıma imza daha atmaya hazırlandıklarını belirtti.

Bolu Büyüksu Park Rekreasyon projesinde sona gelindi!

Türkiye'nin en yaşanabilir 3. kenti olan Bolu'nun turizm ve spor kenti olma yönünde çalışmaları hızla sürüyor. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Şehirde bir kilometrelik plajda gölet çevresinde yürüyüş yolları ve parklar olacak" diye konuştu.

Bolu Köroğlu Dağı'nın imar planları hazırlanıyor!

BOLU`da, geçen yıl 22 Ağustos`ta, `Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi` ilan edilerek turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık yeşil alanla ilgili imar planlarını hazırlama sürecinin devam ettiği açıklandı.

Bolu turizm projeleri Haberi

Bolu turizm projeleri

DOĞAL güzellikleriyle ünlü Abant, Gölcük ve Gölcük Tabiat Parkı'nı da ocakYedigöller tabiat parklarını 8 ayda bir milyon 31 ağustos döneminde 269 bin 89 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti. 


Doğal güzellikleriyle dünya markası Abant, Gölcük ve Yedigöller gibi tabiat parkları dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor. Kent merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Abant Tabiat Parkı'nı 8 ayda yerli ve yabancı 699 bin 410 kişi ziyaret etti. 

Yabancı ziyaretçiler arasında Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai, Umman, Katar ve Umman'dan gelenlerin çokluğu dikkati...