27 / 04 / 2024

Bolu turizmi 2014

Bolu turizmi 2014

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant, Gölcük ve Yedigöller tabiat parklarını 8 ayda bir milyon 31 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti Vali Zahteroğulları: "Bolu, doğa turizminde dünya markası. Son yıllarda spor turizminde de söz sahibi olmaya başladı"

Bolu turizmini ikiye katlayacak!

Bolu turizmini ikiye katlayacak. DEV PROJE 250 milyon dolarlık bir yatıranla inşa edilen, Türkiye'nin ilk tatil kasabası, Narven Termal Kasaba, termal turizmin en büyük yatıranı olacak...

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası Ocak'ta hizmete girecek!

450 bin metrekare alanı ile Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu’da turizmi hareketlendirecek.Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı olacak.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

Bolu Çimento faaliyet raporu!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu şöyle...

Çeşme turizmi 2014'de yüzde 13 büyüdü!

Turizmde kötü bir yıl geçiren İzmir'in son yıllarda öne çıkan ilçesi Çeşme, 2014'te il bazındaki gerilemenin tersine bir gelişme gösterdi. Çeşme'de yabancıların yüzde 30'a yakın artış gösterdiği belirtiliyor.

Reysaş GYO Bolu İdari Bina 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporunu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti teslimleri başladı!

Toplam 110 tane konuttan meydana gelen TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti teslimleri başladı. Projedeki dairelerin teslim işlemleri 31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek.

TÜRSAB kış turizmi raporunu açıkladı!

Türkiye'de 10 yıl önce 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. TÜRSAB Kış Turizmi Raporu'na göre Türkiye, kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.

TOKİ Bolu Kıbrıscık teslimleri başladı!

TOKİ tarafından Bolu Kıbrıscık'da inşa ettirilen ve Kıbrıscık Belediyesi tarafından konut alıcısı temin edilen 56 adet konutun teslim işlemleri başladı. Teslimler 25 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Bolu Kıbrıscık teslimleri 22 Ekim'de başlıyor!

TOKİ tarafından Bolu Kıbrıscık'da inşa ettirilen ve Kıbrıscık Belediyesi tarafından konut alıcısı temin edilen 56 adet konutun teslim işlemleri, 22-25 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları, Ankara ve Bolu'da 5 gayrimenkulü özelleştirecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi, Ankara ve Bolu'da yer alan 5 gayrimenkulü özelleştirecek. İhaleleri 31 Ekim 2014 tarihinde saat 17.00 itibariyle kapalı zarf usulü yapılacak.

Erpiliç Bolu’ya sağlık kasabası kuruyor!

Türkiye’deki sağlık turizmi potansiyelini gören Erpiliç, 5 ortağıyla birlikte Bolu’ya sağlık turizmi kasabası kuruyor. 250 milyon dolar yatırım yapılacak tesisle Bolu’ya yılda 2 milyon turist çekilmesi planlanıyor.

Sultanahmet Camii'ni yılda 5 milyon kişi ziyaret ediyor!

TÜRSAB'ın İnanç Turizmi 2014 Raporu'na göre dünyada en çok ziyaret edilen kutsal mekanlar Listenin 20'nci sırasında 5 milyon ziyaretçi ile İstanbul'daki Sultanahmet Camisi bulunuyor.

Bolu turizmi 2014 Haberi

Bolu turizmi 2014

DOĞAL güzellikleriyle ünlü Abant, Gölcük ve Gölcük Tabiat Parkı'nı da ocakYedigöller tabiat parklarını 8 ayda bir milyon 31 ağustos döneminde 269 bin 89 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti. 


Doğal güzellikleriyle dünya markası Abant, Gölcük ve Yedigöller gibi tabiat parkları dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor. Kent merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Abant Tabiat Parkı'nı 8 ayda yerli ve yabancı 699 bin 410 kişi ziyaret etti. 

Yabancı ziyaretçiler arasında Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai, Umman, Katar ve Umman'dan gelenlerin çokluğu dikkati...