07 / 05 / 2024

Bolu Yedigöller yolu ulaşıma kapatıldı

Bolu Yedigöller yolu ulaşıma kapatıldı

Alt ve üstyapı çalışmaları nedeniyle Bolu- Yedigöller yolunun ulaşıma kapatıldığı, Mengen- Dirgine üzerinden milli parka ulaşımın sağlanabileceği açıklandı. Çalışmaların Ekim ayı sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Kanal Bolu projesi için iptal davası açıldı!

Bolu’nun en verimli tarım ovasında inşa edilecek 12 metre yüksekliğinde ve 70 metre genişliğindeki çevre yolu inşaatına “Kanal Bolu’’ adını veren halk, proje için iptal davası açtı.

Yedigöller yenileme ihalesine çıkarılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’nın simgesi haline gelen 14 yıllık Yedigöller’i yenilemek için 8 Eylül’de yapım ihalesine çıkıyor.

Aladağlar Milli Parkı ihaleye çıkıyor!

Aladağlar Milli Parkı doğa turizmine açılıyor. Kapuzbaşı Şelaleleri ile Yedigöller’in de yer aldığı Aladağlar Milli Parkı doğa turizmi için ihale edilecek.

Bolu Highway AVM'ye kayyum atandı!

Ankara-İstanbul yolu üzerindeki Bolu Highway AVM'ye kayyum atandı. Ayrıca Bolu Belediye Başkanı ve bazı memurlara da soruşturma izni verildi.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Bolu'da ormana otopark yapılmasına izin veren personellere soruşturma izni!

BOLU Valiliği, TEM yolu üzerinde faaliyet gösteren alışveriş merkezine ait açık otoparkın, orman içi dinlenme yerine yapılmasına izin verdiği gerekçesiyle, Orman İşletme Müdürlüğü`nün 7 görevlisi hakkında soruşturma izni verdi.

Kandıra’da iki köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra’da yol yenileme uygulaması yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu mahallesi ile Hacımazlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu betonla kapladı.

Gölcük Tabiat Parkı'na teleferik kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yedigöller'de piknik yasaklandı, Gölcük Tabiat Parkı'nda da yasaklanacak. Vatandaşlarımızın hem Yedigöller, hem de Gölcük'e gelmeden rahatlıkla piknik yapabileceği bir alan ayırdık" dedi.

Yedigöller Milli Parkı'nın yolu yenilendi, ziyaretçi sayısı arttı!

Yedigöller Milli Parkı'na giden yolun asfaltlanmasıyla ulaşım da kolaylaştı. Hal böyle olunca hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen doğa severler milli parka akın etti.

Bolu Yedigöller yolu ulaşıma kapatıldı Haberi

Bolu Yedigöller yolu ulaşıma kapatıldı

Bolu-Yedigöller yolunun alt ve üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatıldığı bildirildi. 


Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin en önemli milli parkları arasında yer alan Yedigöller Milli Parkı'na her yıl binlerce doğa ve fotoğraf tutkununun geldiği belirtildi. 


Alt ve üstyapı çalışmaları nedeniyle milli park yolunun ulaşıma kapatıldığı vurgulanan açıklamada, "Ekim ayının sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen çalışmalar kapsamında, alt ve üst yapıyla elektrik hattı çalışmaları aynı anda yapılacak. Milli parka gitmek isteyen vatandaşlar, Mengen-Dirgine alternatif yolundan Yedigöller'e ulaşabilecek" ifadesine yer...