03 / 10 / 2024

boluda romanlara 72 ev kurası

boluda romanlara 72 ev kurası

Geçtiğimiz yıl düzenlenen bir organizasyonda Roman vatandaşlarla bir araya gelen ve konut sözü veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sözünü tuttu. TOKİ desteğini alarak 72 konut inşa eden Bolu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini güldürdü...

TOKİ Karaman Kırbağı'nda 72 bin 293 TL'ye!

TOKİ Karaman Kırbağı'nda 72 bin 293 TL'ye daire sahibi olunuyor. Kura çekilişi bugün yapılan projede 1+1,2+1 ve 3+1 niteliğinde 492 daire yer alıyor. 

Lens İstanbul'da 30 daireye özel fırsat! 72 ay 0 faiz!

Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Lens İstanbul Evleri'nde 72 aya kadar vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Lens İstanbul'da 72 ay vade farksız!

Lens İstanbul'da 72 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı projede 1+0, 1+1, 2+1 daire ve 2+1, 3+1, 4+1 loft daire seçenekleri sunuluyor. 

TOKİ'den Malatya'ya 72 konut!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2.Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Malatya Battalgazi 72 konut ihalesi bugün!

TOKİ Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2. Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Malatya Battalgazi TOKİ 72 konut ihalesi yarın!

TOKİ Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2. Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 72 milyon TL'lik restorasyon kredisi!

TOKİ, 726 kültür varlığının restorasyon çalışmasını kredilendirerek yaklaşık 72 milyon TL kredi desteği sağladı.

Arnavutköy'de konut fiyatları yüzde 72 arttı!

Ocak ayı verilerine göre, konut fiyatları en çok Arnavurtköy'de arttı. Metrekare fiyatı yüzde 72 artış gösteren ilçeyi 3. havalimanı etkiledi.

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

Yabancıya son 4 yılda 72 bin 159 konut satıldı!

Yabancıların Türkiye'deki konutlara yönelik ilgisi devam ediyor. Son 4 yılda yabancılara konut satışı yüzde 49 artış gösterdi ve toplam 72 bin 159 konut satıldı.

Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,72 arttı!

TCMB tarafından Kasım dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. KFE, bir önceki aya göre yüzde 0,72 artarak 224,05'e yükseldi.

Aksaray'daki TOKİ evlerinin 72'si kiraya verildi!

Aksaray'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan aylık 100 lira ödemeli 1+1 dairelerden 72'sinin kiraya verildiği tespit edilince, evler boşaltıldı. Evi satın alan ailelerin sözleşmeleri iptal edildi.

Ankara'da iş kazaları 72 can aldı!

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi, 2016 yılı işçi ölümleri raporunu açıkladı. Ankara’da 2016 yılında 72 kişi, iş kazaları nedeniyle hayatını kaybetti. Başkent, en çok işçi ölümünün yaşandığı 5’inci il oldu.

boluda romanlara 72 ev kurası Haberi

boluda romanlara 72 ev kurası


Bolu Belediyesi tarafından Roman vatandaşlar için yaptırılan 72 konutun dağıtımı, kura çekimiyle yapıldı. Kura çekiminde ev kazanan aileler ve çocukları büyük sevinç yaşadı.


Geçtiğimiz yıl düzenlenen bir organizasyonda Roman vatandaşlarla bir araya gelen ve konut sözü veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sözünü tuttu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) desteğini alarak 72 konut inşa eden Bolu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini güldürdü. Konutların dağıtımı için Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda tören düzenlendi. Törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Aile ve Sosyal Politikalar Bolu İl Müdürü Necdet Baytok, TOKİ idarecileri ve hak sahibi adayı vatandaşlar katıldı.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, dar gelirli ailelere yeni konut müjdesi vererek, “Geçmişte dar gelirli ailelerimizin...