05 / 05 / 2024

bomonti anthill

bomonti anthill

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü.

Anthill Residence'ta 501 bin dolara! Oturuma hazır!

54 katlı iki kulesiyle İstanbul manzarasında yerini alan Anthill Residence projesinde satışlar devam ediyor. Projede minimum daire fiyatı 501 bin dolar olarak belirlendi

Anthill Residence fiyatları 2017!

İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılan Anthill Residence projesinde anahtar teslimler anında yapılıyor. İşte Anthill Residence fiyatları 2017...

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları!

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Anthill Bomonti'de son 20 konut! Dolar kuru 2.40 TL!

Anthill Residence'ta satışlar devam ediyor. Son 20 konutun kaldığı projede peşin ödemelerde dolar kuru 2.40 TL’den sabitlendi.

Şişli Queen Bomonti iletişim!

Şişli Queen Bomonti iletişim için 444 14 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satış süreci devam eden proje Bomonti’de Anthill Residence ile Hilton Otel'in arasında hayata geçirilecek.

Sinpaş Queen Bomonti projesi!

Sinpaş Queen Bomonti projesi 15 dönümlük arazide yükselecek. Toplam 800 adet daireden oluşacak olan proje İstanbul Şişli Bomonti’de Anthill Residence ile Hilton Oteli arasında yükselecek.

Sinpaş Queen Bomonti'de ön satışlar başladı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Bomonti’de Anthill ile Hilton Oteli arasında başlayacakları Bomonti projesinin isminin Sinpaş Queen Bomonti olarak belirlediklerini söyledi..

Sinpaş GYO'nun yeni rezidans projesi: Sinpaş Queen Bomonti

Sinpaş GYO, İstanbul Bomonti'de, Anthill ile Hilton Oteli arasında yeni bir rezidans projesine hazırlanıyor. Proje ile ilgili ayrıntıları Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer verdi.

Anthill Residence'tan Kadınlar Günü'ne özel Hanımeli Fasıl!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards'tan ödülle döndü!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü.

Dinamik Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Emlak Yatırım Limited Şirketi, Oya Zingal Dural, Mohammad Kahıl tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Bomonti, Anthill Rezidans A Kule'de kuruldu.

Sega Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sega Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Samir Moustfa A.Sunbol tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta Bomonti, Anthill Residence'ta kuruldu

bomonti anthill Haberi

bomonti anthill

Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 (Dünya Seyahat Ödülleri 2014) organizasyonunda, "Türkiye'nin En İyi Servisli Apartmanı (Turkey's Leading Serviced Apartments 2014)" kategorisindeki ödülün sahibi oldu. Wall Street Journal gazetesi tarafından “Seyahat Endüstrisinin Oscarları” olarak tanımlanan Dünya Seyahat Ödülleri’nin Yunanistan’ın Atina şehrinde düzenlenen törenine önde gelen seyahat acentelerinin yöneticileri ve turizm dünyasının önemli isimleri katıldı.


Gecede ödülü Fraser Place Anthill İstanbul adına alan Fraser Place Anthill İstanbul Genel Müdürü Tarun Kalra, “Turizm sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Dünya Seyahat Ödülleri kapsamında ödül almaktan dolayı çok mutluyuz. Avrupa Galası’nda aldığımız bu ödül Fraser Place Anthill’ Istanbul’da sunduğumuz hizmet kalitesi ve elde ettiğimiz müşteri memnuniyetini taçlandırdı. Bu alanda öncü olmanın sorumluluğu ile hizmet kalitesinde çıtayı yükseltmeye...