28 / 04 / 2024

Bomonti Elektrik projeleri

Bomonti Elektrik projeleri

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Ali İrfan İmik Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik Turizm ve Ticaret yönetim kurulu üyesi oldu.

Bomonti Elektrik fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı...

Bomonti Elektrik Piramit Menkul ile göreve devam açıklaması yaptı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik Piramit Menkul ile göreve devam açıklaması yaptı.

Bomonti Elektrik değerleme raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik değerleme raporunu yayınladı.

Bomonti Elektrik faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik faliyet raporunu yayınladı.

Bomonti Elektrik kurumsal yönetim komitesi üyelerini atadı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik kurumsal yönetim komitesi üyelerini atadı.

Elektrik yardım başvurusu almak için nereye başvuru yapılmalı! İşte elektrik yardım başvuru hakkında merak edilenler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Elektrik Tüketim Desteği adı altında yardım sunuyor. 

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik finansal durum tablosu!

Bomonti Elektrik Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal tablosunu yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14.00'te Şişli'de yapılacak.

Bomonti Elektrik Mühendislik kar dağıtacak mı?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 yılı kar dağıtımını finansal tablolarında zarar söz konusu olduğundan, kar dağıtımı yapılamayacağı açıkladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 15 Haziran'da yapacağı genel kurul toplantısının yerini ve genel kurul gündemini açıkladı.

Bomonti Elektrik Adıyaman Çelikhan HES projesinin dava süreci!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ,Adıyaman Çelikhan HES Projesinin Bağlantı Hattının Yatırım Bedelinin Geri Ödenmesi İle İlgili Alacağımızın Tahsiline İlişkin Dava Süreci ile ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Bomonti'de konut projeleri prim yapmaya devam edecek!

İstanbul’un yükselen değeri Bomonti konut üreticilerinin yatırım adresi haline geldi. Bölgede hayata geçen projelerde konutlara ilgi oldukça fazla. Emin Maltepe, projelerdeki satış ve kiralamalara çok ciddi talep olduğunu söyledi.

Karşıyaka Stadı 18 ayda tamamlanacak!

Proje müdürü Ertan Bıyıklı: "Karşıyaka Stadı'nı 18 ay içinde tamamlamış olacağız" dedi. Bıyıklı, yaptığı yazılı açıklamada, stat için statik, mekanik, elektrik projeleri ve rüzgar testinin bittiğini, zemin iyileştirme çalışmalarının ise sürdüğünü belirtt

Bomonti Elektrik'ten piyasa danışmanı göreve devam açıklaması!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platofrmu'nda piyasa danışmanı göreve devam açıklamasında bulundu.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in denetim firması Engin Bağımsız Denetim oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu Engin Bağımsız Denetim ve Serbes Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş seçildi.

Bomonti Elektrik projeleri Haberi

Bomonti Elektrik projeleri

Yönetim Kurulu'nun 10.11.2014 tarihli toplantısında;


Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Sıtkı İLBAK'ın 05.11.2014 tarihli istifasının kabulüne ve birinci derece imza yetkilerinin iptaline, ayrıca boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine 10.11.2014 tarihinden itibaren geçerli olmak ve ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Sn.Ali İrfan İMİK'in atanmasına ve birinci derece imza yetkilerinin verilmesine karar...