28 / 04 / 2024

Bomonti Elektrik telefon

Bomonti Elektrik telefon

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik değerleme raporunu yayınladı.

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

Mahall Bomonti telefon!

Mahall Bomonti telefon numarası haberimizde yer alıyor. İzmir Konak'ta hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor.

Halkapınar Mahall Bomonti telefon!

Halkapınar Mahall Bomonti 470 konut, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana geliyor. Projede daireler 30 Haziran 2019 yılında teslim edilecek.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik finansal durum tablosu!

Bomonti Elektrik Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal tablosunu yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14.00'te Şişli'de yapılacak.

Bomonti Elektrik Mühendislik kar dağıtacak mı?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 yılı kar dağıtımını finansal tablolarında zarar söz konusu olduğundan, kar dağıtımı yapılamayacağı açıkladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 15 Haziran'da yapacağı genel kurul toplantısının yerini ve genel kurul gündemini açıkladı.

Bomonti Elektrik Adıyaman Çelikhan HES projesinin dava süreci!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ,Adıyaman Çelikhan HES Projesinin Bağlantı Hattının Yatırım Bedelinin Geri Ödenmesi İle İlgili Alacağımızın Tahsiline İlişkin Dava Süreci ile ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Nidapark Bomonti Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Bomonti Tahincioğlu satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Memorial Şişli Hastanesi'ne yakın konumda olan proje 3 blok halinde inşa edilecek.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

Queen Bomonti Sinpaş iletişim!

Queen Bomonti Sinpaş iletişim bilgisine göre telefon numarası 444 14 40 olarak belirlendi. Toplam 800 adet daireden meydana gelen proje 15 dönüm arazi üzerinde yükselecek.

Bomonti The House İstanbul iletişim!

Bomonti The House İstanbul iletişim bilgileri satış ofisi telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi. Projede ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.

Bomonti Elektrik telefon Haberi

Bomonti Elektrik telefon

Bomonti Elketrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Halka arz fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlardaki gerçekleşmelere ilişkin Denetim Komitesi raporu ektedir.


Dosya için