01 / 10 / 2024

bomonti hilton ne zaman açılacak

bomonti hilton ne zaman açılacak

Türkiye’de 3. köprü başta olmak üzere önemli projelerin inşasını sürdüren IC Holding 700 milyon liralık yatırımla tamamladığı oteli ocak ayında açacak. Otel 41 katlı bir kule ve kongre merkezinden oluşuyor....

Mahall Bomonti İzmir'de sıfır faiz ve 12 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

Mahall Bomonti İzmir'den konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faiz, 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Mahall Bomonti İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Şişli Hilton Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Taahhüt ettiklerini yerine getirmeyen şirketler sebebiyle Hilton Sitesi sakinleri deprem korkusuyla yaşıyor. Sözleşmelere rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Sakinlerden Yöremen, “Herkes korkarak oturuyor. Biz hâlâ riskli yapı ve riskli alan belgesi almış bu yerde oturmak zorunda bırakılıyoruz” dedi.

Bomonti Bira Fabrikası'nın müftülüğe devrinin iptali için imza kampanyası başlatıldı!

Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devinin ortaya atılmasından sonra mahalle sakinleri harekete geçti. Şişli mahalle sakinleri Diyanet'in kararı iptal etmesi için imza kampanyası başlattı. 

İBB Bomonti Bira Fabrikası'nın devredilmesiyle ilgili toplantı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Diyanet ve Şişli Belediyesi Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devredilmesiyle ilgili ortak toplantı yapacak. 

Yeni Bomonti projesinin detayları belli oldu!

Diyanet'e devredilmesi gündeme gelen Bomonti Bira Fabrikası'nın ne olacağı merak ediliyor. Peki, binanın mevcut durumu nasıl ve yapılacak? İşte projenin detayları...

Fulya Hilton Sitesi'nde inşaat ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Fulya'da 45 yıl önce yapılan Hilton Sitesi'nin kentsel dönüşüm projesi ihalesini Emay İnşaat ve ortağı almıştı. Şu ana kadar projeler çizilmiş ama henüz bir çivi bile çakılmamış.Sürecin daha da hızlanması gerekiyor. Ancak bir türlü yol alınamıyor...

Gayrimenkul satışları gerçek değer üzerinden yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenen "Sign Of The City Awards Ödül Töreni"ne katıldı. Törende konuşan Kurum, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Mahall Bomonti ne zaman teslim?

Mahall Bomonti projesi 3 bloktan meydana geliyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje Türkerler İnşaat imzasını taşıyor.

Kendine Has Sergi Mahall Bomonti İzmir'de!

İstanbul Deniz Müzesi’nden sonra İzmir’e taşınan “Kendine Has Sergi” Tarihi Bomonti fabrikalarının dünden bugüne hikayesini aktaran özel koleksiyonlardan toplanarak hazırlanıyor. 

Fulya’daki Hilton Sitesi'ne riskli alan kararı!

İstanbul Fulya’da yer alan Hilton Sitesi için riskli alan kararı verildi. Dönüşüme girecek olan sitenin yerinde yeni rezidanslar yükselecek.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat!

Nidapark Bomonti projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin 300 TL'den başlıyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat tarihi ne zaman?

bomonti hilton ne zaman açılacak Haberi

bomonti hilton ne zaman açılacak

IC Holding tarafında inşa edilen Hilton Bomonti’de yer alan 3 bin 200 kişi kapasiteli, 9 metre yüksekliğindeki balo salonu, aynı zamanda İstanbul’un ‘kolonsuz’ en büyük salonu olma özelliğini taşıyor.


Bu büyüklükte açıklığı kolonsuz geçebilmek için çelik konstrüksiyon kullanıldı. Dev balo salonunun yapımında toplam 1300 ton çelik kullanılırken, tüm kaynak noktaları ayrı ayrı röntgenlendi. 


Türkiye’de 3. köprü başta olmak üzere önemli projelerin inşasını sürdüren IC Holding 700 milyon liralık yatırımla tamamladığı oteli ocak ayında açacak. Bomonti bira fabrikası arazisinin kullanım hakkını 49 yıllığına 60 milyon TL’ye alan IC Holding oteli inşa ederken ihale şartnamesindeki kongre ve konaklama odaklı yatırım şartına sadık kaldı. Otel 41 katlı bir kule ve kongre merkezinden oluşuyor. Otelde 829 odanın yanı sıra 3 bin 200 ve 1000 kişi...