01 / 07 / 2024

Bomonti Mıhitaryan Okulu

Bomonti Mıhitaryan Okulu

Mahkeme Bomonti Mıhitaryan Okulu'nu, Surp Gazar Ermeni Katolik Mıhitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı'na iade kararı verdi.

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Bomonti Bira Fabrikası'nın müftülüğe devrinin iptali için imza kampanyası başlatıldı!

Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devinin ortaya atılmasından sonra mahalle sakinleri harekete geçti. Şişli mahalle sakinleri Diyanet'in kararı iptal etmesi için imza kampanyası başlattı. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil!

Seçim çalışmalarına Bahçelievler'de devam eden CHP İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil" dedi.

Bomonti Yatırım İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bomonti Yatırım İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Soner Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

Harvard Tasarım Okulu'ndan ücretsiz mimarlık kursu!

Harvard Tasarım Okulu, mimarlığa dair temel bilgileri içeren başlangıç seviyesinde bir kurs programı oluşturdu. 10 haftalık ücretsiz program 28 Şubat'ta başlayacak.

Bomonti’de kentsel dönüşüm 2019’da tamamlanacak!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; Bomonti'deki projelerinin yüzde 60’ını tamamladıklarını ve 2019’a kadar çalışmalarını bölgedeki sürdüreceklerini belirtiyor.

Samsun Yavuz Selim'deki dev tesis 2017'de tamam!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yavuzselim Mahallesi'nde yapılan ve içinde düğün salonu, hanım konağı, sıbyan okulu, müzik okulu ile kurs merkezinin bulunacağı Kültür, Eğitim ve Spor Tesisi inşaatını yakından takip ediyor.

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik finansal durum tablosu!

Bomonti Elektrik Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal tablosunu yayınladı.

Mahall Bomonti İzmir! Alsancak ve Kordon'a bir adım!

Eski Şaraphane arazisi üzerinde inşa edilen Mahall Bomonti İzmir Alsancak ve Kordon'a bir adım sloganıyla tanıtılıyor. Projede fiyatlar 324 bin liradan başlıyor.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14.00'te Şişli'de yapılacak.

Bomonti Mıhitaryan Okulu Haberi

Bomonti Mıhitaryan Okulu
İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi, '36 Beyannemesi' nedeniyle 1985'te Ayaş Belediyesi'ne devredilen Bomonti Mıhitaryan Okulu'nu, Surp Gazar Ermeni Katolik Mıhitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı'na iade kararı verdi. Dava 1 Kasım Perşembe günü sonuçlandı. Ayaş Belediyesi binanın çoğunluk hisselerine sahip. Mahkeme Ayaş Belediyesi'nde olan tapunun iptaline ve binanın vakıf adına tescil edilmesi kararını verdi. Verilen bu kararla adaletin doğru işlediğini belirten Mıhitaryan Vakfı Başkanı Rita Nurnur, "Umarım temyiz sürecinde bir sorun çıkmaz ve okul gerçek sahibine iade edilir" dedi. 4 katlı okulda 45 öğrenci eğitim...