29 / 04 / 2024

Bomonti yeni projeler

Bomonti yeni projeler

Yabancı yatırımcının öncelikli tercihi, İstanbul’un merkezindeki kentsel dönüşüm projeleri. Kira getirisi, yatırımın geri dönüşümü ve tercihleri bu ilgiyi canlı tutuyor.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Tarihi Bomonti'den yeni Maslak'a!

Bomonti'nin tarihi 1890'lı yıllarda Feriköy'ün göbeğine bira fabrikası kurulması ile başlıyor. Fabrikanın semte adını vermesi ile Bomonti ismini kazanıyor. Köklü tarihine ek olarak son eklenen parçalar ise rezidanslar ve şehrin popüler mekanları olarak yerini alıyor...

Yeni Bomonti projesinin detayları belli oldu!

Diyanet'e devredilmesi gündeme gelen Bomonti Bira Fabrikası'nın ne olacağı merak ediliyor. Peki, binanın mevcut durumu nasıl ve yapılacak? İşte projenin detayları...

Mahall Bomonti'de yüzde 30 indirim! 60 ay 0 faiz!

Mahall Bomonti İzmir'de yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 30 indirim ve 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajlı!

İzmir’in en merkezi konumunda inşa edilen ve bomontiada, tiyatro ve opera salonu, alışveriş ve yaşam ayrıcalıklarıyla şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajı sunuyor. 

Mahall Bomonti İzmir ofislerinde yüzde 8 KDV avantajı!

İzmir’in en merkezi konumunda yükselen Mahall Bomonti projesinde KDV avantajlı yılsonu kampanyası devam ediyor. Yeni sahiplerini bekleyen ofislerde yüzde 8 KDV fırsatı sunuluyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yeni katlar satışa çıkarıldı!

Yoğun talep üzerine, Mahall Bomonti İzmir'in 29 ila 39’uncu katları arasında yer alan daireler de satışa açıldı...

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi...

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bomonti beyaz yakalıların yeni adresi oldu!

Konumuyla dikkatleri üzerine çeken ancak çarpık yapılaşma sebebiyle yıldızı sönük kalan bölgeler, kentsel dönüşümle cazibesini yeniden kazanıyor. Cazibesini yeniden kazanan bölgelerin başında ise Beyoğlu’nda Piyalepaşa, Şişli’de ise Bomonti geliyor.

Bomonti, inşaatın gözdesi oldu!

İstanbul’daki kabuk değişimi ile yeni kültür, sanat ve eğlence bölgeleri doğuyor. Bomonti de bunlardan biri. Eski fabrika bölgesi son yedi yılda kültür, sanat, eğlence bölgesine dönüştü..

Bomonti yeni projeler Haberi

Bomonti yeni projeler

Son yıllarda yabancı konut yatırımcılarının güvenli destinasyonlarından biri olan İstanbul’da yabancı yatırımcılar, şehrin merkez bölgelerindeki  kentsel dönüşüm projelerini tercih ediyor. İstanbul’un merkez bölgelerinde dönüşüm ile yeni projeler üreten firmalar, Körfez başta olmak üzere farklı bölgelerden yatırımcıların ilgisinin, kenar bölgelerdeki projelere göre merkezdeki bölgelere daha fazla olduğunu belirtiyor. İki hafta önce ilk defa İstanbul’da yapılan Cityscape Turkey emlak fuarında da konuştuğumuz yabancı yatırımcıların genelde İstanbul’un merkez bölgelerindeki projelere ilgi duyduklarını dinleme şansını yakalamıştık. Geri dönüşümün daha hızlı ve güvenilir bir şekilde olacağı inancı, yatırmcıları, İstanbul’un merkezlerinden ayrılmamaya itiyor. Kira getirisi, satmak istediğinde sağladığı kolaylık ve yaşamak amaçlı alınan evlerin İstanbul’un kalbinde olması isteği, yabancı yatırımcılarının öncelikleri arasında da yer almaya devam ediyor.


FARKLI YAŞAMLAR

Merkezde proje yapan sektör temsilcileri de projelerindeki yabancı...