17 / 05 / 2024

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Tony Bananno SR. tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Üsküdar, Selimiye Mahallesi'nde kuruldu.

Mavi Çıpa Denizcilik Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Çıpa Denizcilik Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Barış Öğüntürk tarafından 12 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kartal Mustafa Kemal Caddesi' nde kuruldu.

Tolgabey Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Danışmanlık Nakliyat Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tolgabey Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Danışmanlık Nakliyat Maden Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Tolga Sarı tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığı Yönetmeliği tam metni!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığı Yönetmeliği 24 Temmuz 2014 tarihinde 29070 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yer alan esaslar...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bayramda denetimleri artıracak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle korsan yolcu taşımacılığını önlemek için denetimleri artıracak. Bakanlık karayollarındaki denetim istasyonlarında 24 saat esasına göre denetimlerde bulunacak.

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Okyaylı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Duran Özçelik, Vedat Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gökmer Yapı İnşaat Turizm Nakliyat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Yapı İnşaat Turizm Nakliyat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu.Gökmer Yapı İnşaat Turizm Nakliyat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Burcu Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da Huzur Çarşısı'nda kuruldu.

Densa Denizcilik gayrimenkul sektörüne giriyor!

Denizcilik sektöründe 1 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan Densa, yeni yatırım alanı olarak gayrimenkulü seçti. Sektöre ilk adımı Avrupa'dan attıklarını söyleyen Hacı Sabancı, "Bu bizim için daha bir başlangıç" dedi...

Sezay Yapı İnşaat ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sezay Yapı İnşaat ve Denizcilik Anonim Şirketi, Salih Zeki Çakır, Abdullah Yıldız, İlyas Erhan Eyüpoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Temmuz'da kuruldu.

Rasyonel Danışmanlık İnşaat Otomotiv Nakliyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Danışmanlık İnşaat Otomotiv Nakliyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Başak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Sefa İş Merkezi'nde kuruldu.

Cabir Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cabir Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Cabir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da Kolcuoğlu İş Merkezi, Ümraniye'de kuruldu.

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi, Murat Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Suar Yapı İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suar Yapı İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zuhal Akyıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Üsküdar, Küçüksu Mahallesi'nde kuruldu.

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul Haberi

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Tony Bananno SR. tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: MADDE 3 : Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. DENİZCİLİK- Hertürlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak Gemi ve yat alıp satmak kiralamak. NAKLİYAT- Yurtiçinde ve dışında hernevi kara hava ve nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı nakliye komisyonculuğu yapmak. Şirket faaliyeti ile iligili hertürlü nakil vasıtaları alır satar kiralar ve kiraya verir. Yurtiçinde ve yurtdışında paket zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. Hava deniz ve karayolları ile hernevi kargonun nakliyesini tahmil ve tahliyesini yapmak. Hertürlü nakliyat araçlarının ve bu araçlarda...