29 / 04 / 2024

Bonanza Global kimin

Bonanza Global kimin

Gayrimenkul danışmanlık ve proje geliştirme alanında uzun yıllardır farklı şirketlerde yöneticilik yapan Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global Gayrimenkul Danışmanlık ve Proje Geliştirme faaliyetlerine başladı.

Bahreyn'e Türk çıkarması!

Türkiye’deki yatırımcıları dünyanın birçok noktasında özel projeyle buluşturan Bonanza Global, Türk yatırımcılara Bahreyn’deki fırsat kapılarını açmak için Almaaidah Consultancy And Trade ile güçlerini birleştirdi...

Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global hizmet vermeye başladı!

Gayrimenkul danışmanlık ve proje geliştirme alanında uzun yıllardır farklı şirketlerde yöneticilik yapan Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global Gayrimenkul Danışmanlık ve Proje Geliştirme faaliyetlerine başladı.

Aqua Florya AVM'nin sosyal sorumluluk projesine global ödül!

Aqua Florya, yılbaşı alışverişlerinde ziyaretçilerine bir ömür boyu yaşayacak, hiç unutmayacakları ve aynı zamanda sosyal sorumluluk değeri taşıyan bir hediye vermek amacıyla yaptığı bu proje ile, ilk global ödülünü de almış oldu.

IFC Global Infrastructure Fund, Gama Enerji’ye ortak oluyor!

Yabancı şirketlerin Türkiye’ye ilgili tam gaz devam ediyor. Dünya Bankası’nın özel sektör kolu olan IFC’nin (International Finance Corporation) iştiraki IFC Global Infrastructure Fund, Gama Enerji’ye ortak oluyor.

Spectra Global Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectra Global Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Shabdar, Hoseinali Rahbari tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Kasım'da Ümraniye, Site Mahallesi'nde kuruldu.

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Turnkey Global Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Turnkey Global Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi, Kadir Durumlu, Mehmet Sıraç Direk, Necmettin Öner, Adel İbrahim A. Mohamed Kassem tarafından ile 6 Kasım'da kuruldu.

Saraçoğlu Global Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Global Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Zülal Saraçoğlu Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Peyami Safa Sokak'ta kuruldu.

AND, CityScape Global 2014'te En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

ŞD Global Yatırım Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

ŞD Global Yatırım Gıda Anonim Şirketi, Şakir Deniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Beykoz, Kavacık Mahallesi, Ekinciler Caddesi'nde kuruldu.

Tekfen Emlak Geliştirme, yeni proje için Cityscape Global 2014’de ön talep topladı!

Tekfen Emlak Geliştirme, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan ve Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2014’de yeni projesini tanıtırken, bu proje için ön talep toplamaya da başladı...

Cityscape Global'e Türk inşaatçılar damga vurdu!

Dubai'de yapılan Cityscape Global emlak fuarına Türk inşaatçılar damgasını vurdu. Fuarın ev sahibi Birleşik Arap Emirliklerinden sonra 31 firmayla en fazla katılım Türk firmalardan geldi.

Global Yatırım, yeni biten okul binasını kiraladı!

Global Yatırım Holding A.Ş., Denizli'de yaptırılan 1000 öğrenci kapasiteli okul inşaatının tamamlandığını ve kira bedelinin tahsilatının başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Bonanza Global kimin Haberi

Bonanza Global kimin


Gayrimenkul danışmanlık ve proje geliştirme alanında uzun yıllardır farklı şirketlerde yöneticilik yapan Melike Oğuz, Bonanza Global adındaki yeni şirketini kurdu. Hem uluslararası alanda gayrimenkul danışmanlığı yapacak olan Oğuz, ana faaliyet alanı olarak ise proje geliştirme konusunda 360 derece hizmet anlayışıyla yatırımcılara hizmet verecek. Melike Oğuz, 20 yılı aşkın sürede edindiği bilgi birikimi bundan sonraki dönemde Bonanza Global çatısı altında yatırımcılara aktaracak. 

Bonanza Global’i kurmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve yeni bir yolculuğa çıkmış olmaktan büyük heyecan duyduğunu ifade eden Melike Oğuz, “Gayrimenkul sektörü Türkiye için lokomotif görevi gören sektörlerden bir tanesi. Biz hem Türkiye’deki gayrimenkul yatırımcılarına en iyi hizmeti vermeye gayret edeceğiz, hem de yurtdışından yatırımcıların Türkiye’ye daha fazla yatırım yapması için çalışacağız. Gayrimenkul sektöründe başarılı olmanın en önemli...