10 / 05 / 2024

Bono Gayrimenkul Grup İşletmeleri

Bono Gayrimenkul Grup İşletmeleri

Bono Gayrimenkul Grup İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2 milyon 670 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu

Esen Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Cem Esen tarafından kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Güngören’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Omur , Gökhan Uzal İlyas Hıdır tarafından kuruldu.

Dls Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dls Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Dolaş tarafından kuruldu.

Efsa Grup Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Efsa Grup Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sevinç  ve Serkan Tunahan tarafından kuruldu.

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Gençali tarafından kuruldu.

Çiltaş Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çiltaş Grup Gayrimenkul  Limited Şirketi  Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Çiltaş tarafından kuruldu.

Oga Grup Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Oga Grup Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy’de  1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Alalmış tarafından kuruldu.

Ayz Grup Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Grup Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Can Sizgen tarafından kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.S.S. ve Ibrahım Al Bahrı tarafından kuruldu.

Rbm Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbm Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Belkacem Idres ve Hammoud Mohammad ortaklığında kuruldu.

Alke Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alke Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Köseli ve Mustafa Kemal Öztürk tarafından kuruldu.

Bono Gayrimenkul Grup İşletmeleri Haberi

Bono Gayrimenkul Grup İşletmeleri

Bono Gayrimenkul Grup İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2 milyon 670 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu. Bono Gayrimenkul Grup İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkulün alım satım kira değerlendirme ve pazarlamasını yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bono Gayrimenkul Grup İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi, Arkan Apartmanı, No:34 Kat:2...