18 / 05 / 2024

Boomerang Power Teknoloji

Boomerang Power Teknoloji

Boomerang Power Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kutsal Atıl tarafından kuruldu.

Boomerang Power Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boomerang Power Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kutsal Atıl tarafından kuruldu.

Rebus Labs Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Rebus Labs Teknoloji Anonim Şireti İstanbul Sarıyer 'de 2 Şubat 2015 'te, Mişel Boyman Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Schmid Pekintaş Investments İnşaat Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Schmid Pekintaş Investments İnşaat Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi, C. Mathias Schmid, Özhan Olcay, Günter Bauer, Özkan Olcay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Teknoloji geliştirme bölgeleri uygulamasında değişiklik!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugün 29241 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan yönetmelik...

Trend Power Grup Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Power Grup Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu.

Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi projelerine ilişkin Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TÜBİTAK, Samsun'a Bilim ve Teknoloji Müzesi yapacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; Arkeoloji müzemiz iyi değil. Onun projesini Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Müzesi`nin projesini de TÜBİTAK hazırlıyor. Biz inşaatı yapacağız, dedi.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ne yeni bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin ilk Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin son 1 yılda 120 bin ziyaretçi ağırladığını belirterek, BTSO tarafından yeni bina yapılacağını ifade etti...

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi Mayıs 2015'te açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılan Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 2015 yılı Mayıs ayında açılacak. Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi hakkında bir sunum yapıldı.

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

3. nükleere 3. nesil teknoloji!

ÇİN'İN milli nükleer teknoloji şirketi SNPTC Başkanı Wang Binghua, "Üçüncü nükleer santral için üçüncü nesil teknolojiyi (CAP 1400) Türkiye'ye getirerek, elektrik piyasasında daha iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" dedi.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

Boomerang Power Teknoloji Haberi

Boomerang Power Teknoloji

Boomerang Power Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kutsal Atıl tarafından kuruldu.

Boomerang Power Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket yasal mevzuat uyarınca; Her türlü enerji projelerine yönelik mühendislik, danışmanlık, teknoloji üretimi, tesislerin kurulması, her türlü kaynaktan enerji üretilmesi, kurulan veya devralınan tesislerin işletmeye alınması, işletilmesi, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ve dilediği yerden elektrik enerjisi alımı ile iştigal etmek ve bunlara bağlı ekipmanların ithalatı, ihracaatı ve ticaretini yapmaktır. Şirket, bu amaç ve konunun gerçekleştirilmesi için: Şirket işletme konusunu gerçekleştirmek için aşağıdaki konularda faaliyette bulunabilir. 1.Resmi ve özel, mercii ve kişilerle; imtiyaz, yatırım, organizasyon, hizmet, danışmanlık, elektrik üretim, devir,ve anasözleşmesinde yazılı işler


Boomerang Power Teknoloji...