30 / 04 / 2024

Bor Belediyesi konut satışı

Bor Belediyesi konut satışı

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Belediye o ilde 7 adet 3+1 konut satıyor! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesinde yer alan 7 adet apartman dairesini satıyor. Peki Niğde Bor'da yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? 

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

730 bin TL'ye 3+1 konut sahibi olabilirsiniz! Bu fırsatı kaçırmayın!

Niğde ili Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddusi ve Cığızoğlu mahallelerinde yer alan 8 adet konutu satışa sunuyor. İşte 3+1 ve 5+1 konutların fiyatları...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bor Belediyesi konut satışı Haberi

Bor Belediyesi konut satışı

Niğde Bor Belediyesi tarafından, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konut satışa sunuluyor. 

Bor Belediyesi'nin satışını gerçekleştireceği konutların ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak. 

Peki Niğde Bor Belediyesi tarafından satışı yapılacak olan konutların büyüklükleri kaç metrekare? Niğde Bor'da satılacak olan evlerin fiyatları kaç lira? İşte Niğde'deki konut satışına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Niğde Bor Belediyesi tarafından, mülkiyeti Belediyeye ait olan 12 konut satılıyor. Niğdenin Bor ilçesinde satılacak olan 3+1 konutların büyüklükleri 174, 187 ve 191 metrekare olarak belirlendi. 

Niğde Bor'da satışı yapılacak konutların fiyatları 635 bin liradan başlıyor, 1 milyon 100 bin liraya kadar yükseliyor. 

İşte Niğde Bor Belediyesi tarafından verilen o...