07 / 05 / 2024

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Bora tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Okçu Musa Caddesi'nde kuruldu.

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Bahattin Kibaroğlu tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nd 750 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muhammet Çırakoğlu tarafından kuruldu.

İnelay İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnelay İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Murat Toplaoğlu tarafından kuruldu.

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kar tarafından kuruldu.

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Bora tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...