29 / 04 / 2024

Bornova Doğanlar Stadı ne zaman açılacak

Bornova Doğanlar Stadı ne zaman açılacak

İzmir'in stat çilesine çözüm olması beklenen Bornova Doğanlar Stadı'nda yine rötar... PTT 1’inci Ligi’nde yer alan kulüplerin tamamlanmasını dört gözle beklediği Bornova Doğanlar Stadı’nın açılışı üç ay daha ertelendi.

İzmir Doğanlar Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin işbirliğiyle yapımı süren Doğanlar Stadı’nda çıta yükseldi. Stadı Başkan Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Bornova Doğanlar Stadı'nın açılışı yeni sezona yetişecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin işbirliğiyle yapımı süren Doğanlar Stadı’nda çıta yükseldi. Projesi UEFA standartlarını karşılayacak şekilde geliştirilen stattan yeni sezonda faydalanacak.

Bornova Doğanlar Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor!

Üç takımın bir stadı paylaşmak zorunda kaldığı İzmir'de inşasının yüzde 75'i tamamlanan tesis için yönetimler daha şimdiden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın kapısını çalmaya başladı..

Deprem bölgesinde istihdam adımı! 1200 kişiyi kapsıyor! 

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 ili etkileyen depremlerden sonra istihdam kaygısı yaşanmıştı. Devletin sağladığı istihdam alanlarının yanında özel sektörden de atılımlar geliyor. Doğanlar Holding, depremzede vatandaşlara öncelik vermek kaydıyla 1.200 kişilik istihdam kararı verdi.

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Bütün çalışanlar 1000 liralık doğal gaz yardımı alabilecek mi?

9 Kasım’da yürürlüğe giren, çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları belli oldu. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da netleşti. Bütün özel sektör çalışanları 100 lira yardım alacak mı? İşte bütün detaylar...

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

Biotrend Enerji'nin odağında inşaat var!

BioTrend Enerji şirketini halka arza hazırlanan Doğanlar Yatırım Holding, 2021'de de yatırımlarına devam edecek. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "İnşaat ve mobilyada yurtiçi ve yurtdışında proje ve ortaklıklar yapacağız" diyor.

Bornova'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir 14. İcra Dairesi, Bornova ilçesi Doğanlar mahallesi'nde bulunan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 777 bin TL olarak belirlendi. 

Doğanlar ve Rıza Bey apartmanları çürük raporuna rağmen yıkılmadı mı?

Milliyet gazetesi yazarı Melih Aşık bugünkü yazısında İzmir depremini kaleme aldı. İşte Aşık'ın "Çürük apartman" başlıklı o yazısı...

Bornova Doğanlar Stadı ne zaman açılacak Haberi

Bornova Doğanlar Stadı ne zaman açılacak

İzmir’de kabus haline gelen stat sorunu yüzünden özellikle PTT 1’inci Ligi’nde yer alan kulüplerin tamamlanmasını dört gözle beklediği Bornova Doğanlar Stadı’nın açılışı üç ay daha ertelendi.

İlk etapta Haziran 2014’te bitmesi planlanan, ardından içinde bulunduğumuz ocak ayında hizmete gireceği açıklanan tesisin, ışıklandırma ihalesi ve e-bilete uygun turnike sistemiyle ilgili çalışmalar nedeniyle nisan ayında kapılarını açabileceği bildirildi. Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla yaptırdığı stadın 6700 seyirci kapasiteli tribün inşaatı ve koltukların montajı tamamlandı, çimlendirilen zemin maç oynamaya hazır hale geldi.


Zemin ve tribünler hazır olmasına rağmen, başlangıçta amatör maçlarda kullanılması planlanan, ancak kentteki stat ihtiyacı nedeniyle UEFA standartlarına uygun hale getirilmeye çalışılan tesisin ışıklandırma ihalesi yeni yapıldı. Futbol Federasyonu heyetinin geçtiğimiz günlerde incelediği stada 400 bin Euro maliyetle e-bilete uygun turnike...