04 / 07 / 2024

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Avcılar İnşaat yeni projesi Lusso Bornova için düğmeye bastı. Lusso Bornova'da 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tipleri yer alıyor...

Bornova'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçe genelinde depreme karşı yıkılma riski olan binaların yıkımına devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, söz konusu yıkımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Bayraklı ve Bornova'da yeni yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yeni yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Evsen ve emre Karayanız ortaklığında kuruldu.

Malatya'daki depremde hasar gören okullar yeniden yapılıyor!

Malatya'da, Elazığ Sivrice merkez üslü 24 Ocak'ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılarda hasar görünce yıkılan bazı okullar yeniden inşa edilirken, 31 okul ve 4 yapı ise güçlendiriliyor...

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

Van İpekyolu'nda ağır hasarlı 4 yapı yıkıldı!

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Karşıyaka, Selimbey ve Hafıziye Mahalleleri'nde bulunan ağır hasarlı 4 yapının yıkımı tamamlandı.

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

Şanlıurfa’da 4 kaçak yapı yıkıldı!

Şanlıurfa’da kaçak yapılara karşı çalışmalar düzenleyen ekipler kaçak olarak inşa edilen 4 yapıyı yıktı.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif Haberi

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif

1992 yılında işçilerin ücret alacaklarına karşılık olarak bornova Belediyesi tarafından tahsis edilen arazi üzerinde konut yapmak üzere kurulan Evka-4 Yapı Kooperatifi’nin ortakları tapularına kavuştu. 


Şahin Tepesi Restoran’da düzenlenen genel kurulda kooparatifin tasfiye süreci tamamlandı. Kooperatifin genel kuruluna katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortaklara tapularını verdi.  


Başkan Atila, “Sizlerle bu mutluluğu paylaşmak benim için çok anlamlı ve çok onurlu. Ruhsatlarınızı ve tapularınızı bizim dönemimizde almanızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha güzel evlere, tapulara kavuşursunuz. Kooperatifimizin ortaklarının önemli bir bölümü Bornova Belediyesi’ne emek vermiş işci arkadaşlarımızdan oluşuyor. Sizlerle bu anı birlikte yaşamak bizim için çok önemli. Güzel yuvalarında sonsuza dek mutlu ve huzurlu bir biçimde sağlıkla yaşamanızı diliyorum” şeklinde...