02 / 05 / 2024

Bornova gayrimenkul ihalesi

Bornova gayrimenkul ihalesi

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İzmir İli, Bornova Kemalpaşa, Bornova Ergene ve Bornova Kazımdirik ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 6 milyon 205 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Bornova Erzene, Bornova Kazımdirik ve Bornova Egemenlik ilçelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 11 milyon 404 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

Bornova'da 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Turkcell'den İzmir Bornova'da 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş., İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 358 ada 219 parselde kayıtlı gayrimenkulü 80 milyon TL'ye satıyor...

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Bornova gayrimenkul ihalesi Haberi

Bornova gayrimenkul ihalesi

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İzmir İli, Bornova Kemalpaşa, Bornova Ergene ve Bornova Kazımdirik ilçelerinde bulunan 4 adet gayrimenkulü satışa sundu. Satışa konu olan gayrimenkuller için 6 milyon 205 bin TL bedel isteniyor. 

1) Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz malların 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile 29.11.2018 Perşembe günü Bornova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu (Bornova Büyük Park içi - Bornova Belediyesi Binası Zemin Kat) nda satışı yapılacaktır.
Kapalı Teklif Usulü
Tekliflerin hazırlanması:
Kapalı teklif usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya...