03 / 05 / 2024

bornova halil atila sitesi

bornova halil atila sitesi

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde minimum fiyat 425 bin lira olarak belirlendi, proje kapsamındaki konutların teslimleri 2015 Ekim'de gerçekleşecek

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Bornova'da imar masası kurulacak!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İmar Barışı ve getirdiği yenilikler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

A Loft Bornova'da home-ofis konsepti!

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

Bornova Stadı bugün açılıyor!

Sağlıklı nesilller yetiştirmek için spora büyük önem verdiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sporun her alanına yatırım yapıyoruz. Bornova Stadı’nı bugün CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile açacağız” dedi.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

İzmir Bornova'da imar affı mı çıktı?

'İmar affı' dedikodusu nedeniyle Bornovalı vatandaşlar kaçak yapılarına elektrik bağlatmak için Gediz EDAŞ'a su bağlatmak için İZSU'ya akın etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bize gelen bir imar affı yok." dedi.

Olgun Atila 2016 yatırım projelerini anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bizim kentimizde para değil iyilik geçiyor. Varolan olumsuzlukları paylaşarak azaltmayı, iyilikleri çoğaltmayı hedefliyoruz” dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Yenigün TV'nin konuğu oldu.

İzmir Bornova'daki inşaat projesinin ruhsat sorunu mecliste tartışıldı!

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel’in daha önce ruhsat alamadığı konut projesine Olgun Atila döneminde ruhsat verildiğinin ortaya çıkması, Bornova Meclis üyeleri arasında tartışma yarattı

Bornova EVKA-3'teki üç okula tol ve otopark!

Bornova Belediyesi EVKA-3’te üç okulun bulunduğu bölgede, trafiği rahatlatacak yol ve otoparklar yaptı.Başkan Olgun Atila, devam eden çalışmaların büyük bir bölümünü okullar açılmadan tamamladıklarını belirtti.

Olgun Atila: İzmir Bornova'yı geleceğe hazırlıyoruz!

Yenigün Gazetesi Haber Koordinatörü Özgür Coşkun'un sorularını yanıtlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gençlere ve çocuklara yönelik yatırımları anlattı.

Bornova'da yaşam standartları yükselecek!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila görevdeki birinci yılını değerlendirdi ilçede yaşam standartlarını yükseltme hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

bornova halil atila sitesi Haberi

bornova halil atila sitesi

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde  3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor. 3 blok halinde yükselen projede 95 konut 25 ticari ünite bulunuyor.


Olgun İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde yer alan konutların anahtar teslimlerinin Ekim 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde

170 metrekarelik 3+1 konutlar 425 bin liradan,

240 metrekarelik 4+1 konutlar ise 500 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuldu.


Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde ;açık ve kapalı otopark, otomatik panjur,  fitness center, sauna, kapalı yüzme havuzu, TV uydu sistemi, spa, merkezi ısıtma ve sıcak su ve ankastre mutfak bulunuyor.


Telefon: (0232) 388 09 45

Web Adresi: http://www.olguninsaat.com.tr/new/

Ceren...