09 / 05 / 2024

bornova merkez toplum sağlığı merkezi

bornova merkez toplum sağlığı merkezi

Sağlık Bakanlığı, İzmir’de 10 gün önce açılan binanın, Aile Sağlığı Merkezi olarak değil, Bornova Toplum Sağlığı Merkezine bağlı ek hizmet binası olarak açıldığını, çocuk ergen ve üreme sağlığı ile eğitim ve danışmanlık hizmeti verileceğini bildirdi...

Antalya Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi'nde sona gelindi!

Muratpaşa Belediyesi, Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesini inşa ettiği Doğuyaka Mahallesi’nde bulunan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi’nin ince inşaat işleri ihale sürecini tamamlandı. Merkez, 9 milyon 661 bin TL’lik ek yatırımla açılışa hazır hale gelecek.

Şehrin Evleri İzmir Bornova'da fark yaratacak!

Geçmişteki tüm projelerinde kazandıran ve yüksek yatırım getirişi sunan Özemeksan İnşaat, Bornova Merkez'deki 'Şehrin Evleri' ile fark yaratmaya hazırlanıyor.

İzmir Bornova metro planı onayladı!

İzmir metrosunun Evka-3’ten Bornova Merkez’e getirilmesi için gerekli 1/1000’lik planları oy birliği ile onayladı.Daha önce 1/5000’lik planlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce onaylandığı için planlama açısından süreç tamamlandı.

Bornova Meydanı'na metro geliyor!

Bornova Belediye Meclisi toplantıda Metro’nun Evka-3’ten Bornova Merkez’e getirilmesi için gerekli 1/1000’lik planları oy birliği ile onayladı. Daha önce 1/5000’lik planlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce onaylandığı için planlama açısından süreç bitti

İzmir metrosu Bornova Meydan’a kadar uzatılacak!

Bornova Metrosu'nun Evka-3'ten Bornova Merkez'e getirilmesi için gerekli 1/1000'lik planları oy birliği ile onaylandı. Daha önce 1/5000'lik planlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce onaylandığı için planlama açısından süreç tamamlandı.

Trademark Bornova'da daire teslimleri 2017 Mart'ta!

İzmir Bayraklı'da bulunan Trademark Bornova Evleri, Bornova Merkez ve Ege Üniversitesi'ne yakın mesafede yer alıyor. Trademark Bornova projesi toplam 94 daireden meydana geliyor.

Bornova Polis Merkezi arazisine AVM yapılmayacak!

İzmir Valiliği, Bakanlar Kurulu kararıyla yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında kapatılan Bornova Polis Meslek Eğitim Merkez Müdürlüğü arazisine alışveriş merkezi yapılacağı iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu için geri sayım başladı!

2008 yılında yapımı zeminin killi ve kumlu olması, yeraltı tüneli inşaatında üzerindeki binalar için risk oluşturması gerekçeleriyle ötelenen İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu ve 1163 metrelik tünel için geri sayım başladı...

Bornova Metro ihalesi 2015’te!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeraltı tüneli inşaatında üzerindeki binalar için risk oluşturması gerekçesiyle ötelenen İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu ve 1163 metrelik tünelin geri sayımı için düğmeye bastı.

Bornova'da iki büyük spor tesisi yapılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan, teknik açıdan da uygun olmayan Bornova Merkez’deki Spor Salonu ve Stadyum yerine uluslararası standartlarda iki yeni tesis yapıyor...

Tarlabaşı Toplum Merkezi kapanma tehlikesiyle burun buruna!

Sekiz yıldır faaliyet gösteren, beş bin kadın ve çocuğa sosyal etkinliklerle destek olan Tarlabaşı Toplum Merkezi 'nin yurtdışı destekçileri de Türkiye ’den çekilme kararı alınca merkez kapanmayla burun buruna kaldı.

Bornova pazaryeri projeleri yıl içinde hizmete açılacak!

Bornova Belediyesi EVKA - 4, Işıkkent, Pınarbaşı, Doğanlar ve Mevlana 'dan sonra, belediye Çamkule, EVKA 3 ve merkez pazaryerlerini de bu yıl içinde hizmete açmak istiyor

İstanbul'da 51 tane Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılacak!

Sağlık Bakanlığı'nın Toplum Ruh Sağlığı Merkezi projesinin İstanbuldaki ilk örneği Zeytinburnunda açıldı. Kent geneline 51 merkez daha açılacak. Zeytinburnu'nda ikamet eden ve ağır ruhsal bozukluğu olan hastaların başvurabildiği merkez 1 yıldır faaliyette

bornova merkez toplum sağlığı merkezi Haberi

bornova merkez toplum sağlığı merkezi


Sağlık Bakanlığı, İzmir’de 10 gün önce açılan binanın, Aile Sağlığı Merkezi olarak değil, Bornova Toplum Sağlığı Merkezine bağlı ek hizmet binası olarak açıldığını, bu binada çocuk ergen ve üreme sağlığı ile eğitim ve danışmanlık hizmeti verileceğini bildirdi.


Bakanlık tarafından "İzmir’de 10 gün önce açılan sağlık ocağının kapatıldığı" iddialarına karşı yapılan yazılı açıklamada, İzmir Bornova İlçesine bağlı Merkez Mahallesindeki vatandaşların aile hekimliği hizmetlerini Bornova 19 No'lu Çamkule Aile Sağlığı Merkezi'nden aldığı belirtildi.


Söz konusu iddiaların yer aldığı habere konu olan binanın Bornova Toplum Sağlığı Merkezine bağlı ek hizmet binası olarak açıldığı ifade edilen açıklamada, bu binada çocuk ergen ve üreme sağlığı hizmetleri ile eğitim ve danışmanlık hizmetinin verileceği kaydedildi.


Açıklamada, ''Söz konusu bina Aile Sağlığı Merkezi olarak açılmamıştır. Zira bölgede aile sağlığı merkezi...