03 / 05 / 2024

Bornova Myvia 414 fiyat

Bornova Myvia 414 fiyat

İzmir Bornova Myvia 414 örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor...

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Gözde Grubu imzası taşıyan Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM Eylül'de açılıyor!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Park MyVia kapılarını Eylül'de açıyor. Park MyVia AVM'de ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor.

MyVia Fest 5 yıldızlı otel konforu sunacak!

Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

MyVia bu yıl 8 farklı projeyi hayata geçiriyor!

MyVia, bu yıl MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, MyVia Çeşme ve Bornova projelerini hayata geçirecek. Yönetim Kurulu Başkanı Kah, "Konfor ön planda olacak" dedi.

MyVia Yıldız ve MyVia 414'te satışlar devam ediyor!

İzmir'deki yatırımlarına devam eden Gözde Grubu, Buca 'da MyVia Yıldız ve Bornova merkezde yer alan MyVia 414 projeleriyle ev alma hayalleri olanların bu ideallerini gerçekleştiriyor.

Myvia 414 Bornova'da teslimler Ocak'ta! Taksitler firmadan!

Myvia 414 Bornova projesinde yer alan dairelerin teslimleri Ocak ayında yapılacak. Myvia 414 Bornova projesinin ödeme koşulları kapsamında taksitler yıl sonuna kadar firma tarafından ödeniyor.

Bornova Myvia 414 projesinde yıl sonuna kadar taksitler firmadan!

Bornova Myvia 414 projesinde yer alan konutlar için uygulanan ödeme planı kampanyası devam ediyor. Kampanyaya göre projeden ev alanlara yıl sonuna kadar taksitler firma tarafından ödeniyor...

Myvia 414 projesinde yıl sonuna kadar taksitler firmadan! Ocak'ta teslim!

Myvia 414 projesinde yer alan daireler için yıl sonuna kadar taksitler firma tarafından ödeniyor. Myvia 414 Bornova projesindeki daireler Ocak 2015 'te sahiplerine teslim edilecek.

MyVia 414 İzmir'de daire teslimleri yeni yılda başlıyor!

MyVia 414 projesinde teslimler Ocak 2015'te yapılacak. Yıl sonuna kadar krediler firmadan kampanyası yapılan projede yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca 60 ay vade yapılıyor.

MyVia 414 projesinde yıl sonuna kadar taksitler firmadan!

İnşaat ve sağlık sektörünün lider yatırımcı firmalarından Gözde Grubu Ocak ayında teslim edeceği MyVia projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara 0.79 faiz oranı; 60 ay vade ile eşsiz fırsatlar sunuyor.

MyVia'da 60 ay vade imkanı!

İnşaat ve sağlık sektörünün lider yatırımcı firmalarından Gözde Grubu, Buca ve Bornova'da yapımı süren MyVia Konutları'nda cazip taksitlendirme ve düşük faiz oranları sunuyor. Myvia'dan 60 aya varan vadelerle konut sahibi olunabiliyor

Bornova Myvia 414 fiyat Haberi

Bornova Myvia 414 fiyat

Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği Myvia 414, İzmir-Bornova'da yükseliyor. İzmir Bornova Myvia 414 örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. 

İzmir Bornova Myvia 414 projesi kapsamında rezidanslar, ofisler ve otel bulunuyor. İzmir Bornova Myvia 414 satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

6 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Bornova Myvia 414 satılık konut fiyatları 153 bin TL'den başlıyor. 

Bornova Myvia 414 fiyat listesi!

Stüdyo konutlar 153 bin liradan, 

1 oda 1 salon konutlar 212 bin liradan,

2 oda 1 salon konutlar 245 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Bornova Myvia 414 ödeme koşulları!

Bornova Myvia 414 ödeme planı kapsamında banka kredisi uygulanıyor. 

İzmir Bornova Myvia 414 örnek daire

İzmir Bornova Myvia 414 örnek daire