02 / 05 / 2024

Bornova pazaryeri projeleri

Bornova pazaryeri projeleri

Bornova Belediyesi EVKA - 4, Işıkkent, Pınarbaşı, Doğanlar ve Mevlana 'dan sonra, belediye Çamkule, EVKA 3 ve merkez pazaryerlerini de bu yıl içinde hizmete açmak istiyor

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

İzmir Bornova'daki Küçükpark meydana dönüşecek!

'Fikrini al parka gel' etkinliği sonrası gelen projeleri değerlendiren İzmir Bornova Belediyesi, Küçükpark'ı 4 bin metrekarelik meydan haline getirecek.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Bornova MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki yeni projeleri MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz sunduklarını söyledi. Kalı, "Yatırımcı için banka faizlerini devre dışı bıraktık" dedi

Bayburt Arpalı'da TOKİ projeleri hazırlandı!

Bayburt Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, 2016 yılında beldede faaliyete geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde Kapalı pazaryeri, TOKİ, gençlik merkezi gibi önemli projelere imza atmak için harekete geçtiklerini kaydetti.

İzmir'de karma konut projeleri ilgi görüyor!

İzmir'in önemli inşaat şirketlerinden Yapıtsan, halen devam eden Laila Konakları, Bornova Hill Konutları, Meva Deluxe Villaları ve Bornova Penta Plus Konakları projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Bornova'nın çehresi konut projeleriyle değişiyor!

Nitelikli konut projeleri Bornova'ya ivme kazandırdı...Ankara Asfaltı, Yeşilova ve Mevlana mahallelerindeki lüks konut yatırımlarındaki artış, bölgenin prestijini de artırıyor.

Kavuklar Gayrimenkul, Point Bornova AVM'yi açıyor!

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın sembol projelerinden Point Bornova AVM, etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Açılık programında Kenan Doğulu konseri var

Bornova Yeşilova Höyüğü ziyarete açılıyor!

Bornova Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan ve aldığı iki büyük ödülle daha bitmeden Bornova'nın gururu haline gelen Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi, yapımında kullanılan özel malzemeler ve tekniklerle de dikkat çekiyor.

Bornova pazaryeri projeleri yıl içinde hizmete açılacak!

Bornova Belediyesi EVKA - 4, Işıkkent, Pınarbaşı, Doğanlar ve Mevlana 'dan sonra, belediye Çamkule, EVKA 3 ve merkez pazaryerlerini de bu yıl içinde hizmete açmak istiyor

Bornova pazaryeri projeleri Haberi

Bornova pazaryeri projeleri


Bornova Belediyesi'nin inşaatına merkez ve Evka-3 pazaryerleri ile eşzamanlı olarak başladığı Çamkule Mahallesi Pazaryeri'nde çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Yeni pazaryerinin önümüzdeki kış öncesinde hizmete açılması planlanıyor.


Bornova'da Altındağ'ın en üst bölgesinde bulunan Çamkule mahallesi sakinlerinin en büyük isteğinin pazaryeri olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Ben ilk pazaryerini Çamkule'de açmayı gönülden istiyordum ama bizden kaynaklanmayan nedenlerle bunu gerçekleştiremedik. Yer konusunda sıkıntılar yaşandı. Plan değişiklerine gidildi. Sorunlar çözülür çözülmez ihalesine çıkarak çalışmaları hemen başlattık. Kışa girmeden pazaryerimizin açılışını hep birlikte yapacağız. Bölge halkı yağmurda, çamurda uzaktaki pazarlara gitmek zorunda kalmayacak. Daha nitelikli, daha hijyenik ve rahat koşullarda alışveriş imkanı bulacak" dedi.


3 bin 647 metrekare alanda yapılacak Çamkule Mahallesi Pazaryeri, 225 tezgah kapasiteli olacak. Projenin 1 milyon...