03 / 05 / 2024

bornova stadı ne zaman açılıyor

bornova stadı ne zaman açılıyor

İzmir Bornova Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Stad, Ağustos ayında tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

DAP Bornova ev fiyatları ne kadar?

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği İzmir DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki DAP Bornova ev fiyatları ne kadar?

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Coordinat Bornova daire fiyatları ne kadar?

İzmir Bornova'da konumlandırılan Coordinat Bornova projesi Mart 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Peki Coordinat Bornova daire fiyatları ne kadar?

Folkart İncity Bornova ne zaman teslim?

Toplam 700 daire ve 42 dükkandan oluşan Folkart İncity Bornova projesi İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Folkart İncity Bornova ne zaman teslim?

bornova stadı ne zaman açılıyor Haberi

bornova stadı ne zaman açılıyor

Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Doğanlar'daki Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapıldı, ikinci etap çalışmaları ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. Ağustos Ayı sonunda tamamlanacak ikinci etap çalışmaları kapsamında güney tribünü ile gece maçları için aydınlatma direkleri takılıyor. Ağustos ayı sonunda tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.



Her maç her saatte oynanabilecek



Stadın, 50 metre yüksekliğindeki aydınlatma direkleri geldi. İki ay içinde tamamlanacak montaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından Süper Lig de dahil her maç günün her saatinde oynanabilecek. Ayrıca stadın çevresiyle ilgili çalışmalar da yapıldı. Stadın etrafındaki yollar ulaşım sorunu yaşanmaması için daha geniş hale getirildi. Yol ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte yeni otopark alanları da oluşturuldu. Önümüzdeki aylarda başlayacak üçüncü etap çalışmaları kapsamında ise kuzey...