23 / 07 / 2024

Borsa İstanbul yatırım

Borsa İstanbul yatırım

Borsa İstanbul, işlem sırasında mağdur olan yatırımcıları piyasaya yeniden kazandıracak. Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, mağdur yatırımcıları çekebilecek formül hazırlığında olunduğunu söyledi.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Hükümete Kanal İstanbul sorusu! Tasarruf kapsamında Kanal İstanbul yatırımını da durduracak mısınız?

Kanal İstanbul projesi yeniden Meclis gündemine geldi. Saadet Partili Özdağ, hükümete "Tasarruf kapsamında Kanal İstanbul yatırımını da durduracak mısınız?" sorusunu yöneltti. İşte ayrıntılar...

Her gün 2 temettü hissesiyle yatırım formülü…

Borsa da yatırım yapan birçok kişinin tercihi olan temettü hisseleriyle küçük miktarlarla geliri katlamanın mümkün olduğunu söyleyen Değer Yatırımcılığı bunun yöntemini açıkladı. “Dolardan uzak durun” dedi.

Borsa yatırımcısının en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu! İşte yatırımcılar en çok bu hisseleri beğeniyor

Borsa yatırımcısının sektör bazında en çok beğendiği ve en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu. İşte borsa yatırımcısının en çok beğendiği hisseler...

Hangi yatırım aracı ne kazandırdı? Altın mı? Dolar mı? yoksa Borsa mı?

Bu hafta yatırım araçlarından en fazla borsa kazandırmış oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,29 değer kazanarak 9.915,62 puandan kapatmıştı. Buna göre, endeks, hafta içinde en az seviye 9.645,02, en yüksek ise 9.956,11 puanı görmüş oldu.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul yatırım Haberi

Borsa İstanbul yatırım

Borsa İstanbul, işlem sırası kapanan tahtalarda mağdur olan yatırımcıları, piyasaya yeniden kazandırmak için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, mağdur yatırımcıları tekrar borsaya çekebilecek bir formül üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bu uygulamanın ilk etapta Çukurova Elektrik ve Kepez mağdurlarına uygulanması bekleniyor.


İNDİRİMLİ HİSSE SATIŞI

Başkan Karadağ, özellikle kamu şirketlerinin halka arzlarında, işlem sırası kapanan tahtalardan dolayı mağdur olan yatırımcılara, halka arz fiyatında indirim verilebileceğine işaret etti. Karadağ, "Küskün konumuna gelen o yatırımcı kitlesinin tekrar borsaya kazandırılması gerekiyor. Bunun için kamu şirketlerinin halka arzı yapılırken, bu kesime bir öncelik ve indirim yapılabilir. Halka arzda veya ikincil satışta tahsisat yapılırken, bu bireylere öncelik tanınabilir" dedi. Uygulamanın öncelikle Uzan Grubu bünyesinde iken el konulan ve borsadaki işlem sıraları 30...