02 / 05 / 2024

Borsan Construction

Borsan Construction

29 yıl önce ticaret hayatına kablo ve elektrik malzemesi üretimi ile başlayan Borsan Grup Kırgızistan'da 550 daireli konut projesine imza atacak...

Borsanın en'leri!

Borsa Filozofu yaptığı paylaşımda 'Borsanın en'lerini açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

14 yıllık borsacıdan açıklama: Borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenler ağır yanılacak!

14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenlerin ağır yanılacağını söyledi. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

14 yıllık borsacı açıkladı: Borsanın sonsuza kadar düşeceğini düşünenler ağır yanılacak!

Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın sonsuza kadar düşeceğini düşünenler ağır yanılacağını belirterek, 3 ay sürecek yeşil sürecin başlayacağını belirtti. İşte o paylaşım...

Borsanın gelenek, görenek ve adetleri: Yeni zirveler öncesi sahneye yeni oyuncular davet edilir!

Her şeyde olduğu gibi borsanın da gelenek, görenek ve adetleri olduğunu söyleyen borsa yorumcusu Aziz Serin, borsadaki son durumu değerlendirdi.

Borsanın tıkanarak aşağı doğru baskı yemesinin nedenleri nedir?

Borsa İstanbul yatırımcısı son dönemde borsanın tıkanmasının ve artık aşağı doğru baskı yemesinin nedenlerini sorguluyor. SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu konuya ilişkin 5 kritik maddeyi açıkladı. İşte o maddeler...

Cartoon Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cartoon Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile S. Ertuğrul Kar tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Özkan tarafından kuruldu.

Eastanbul Construction İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eastanbul Construction İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Özsular tarafından kuruldu.

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Bilanço sezonu başlıyor, borsada yeni hedef 6500

Borsanın 2022 yılında alternatifsiz kalması nedeniyle rekorlar kırdığını belirten Ekonomist Murat Sağman, borsadaki yükselişin seçime kadar süreceğini belirterek bilanço sezonunun başlamasına dikkat çekti.

Borsan Construction Haberi

Borsan Construction


Borsan Grup Kırgızistan'da kurduğu Borsan Construction isimli şirketiyle ülkenin başkenti Bişkek'te 550 daireli konut projesi yapacak. Proje 25 milyon dolarlık yatırımla yaşama...