02 / 05 / 2024

Borusan hisseleri

Borusan hisseleri

Trans Anadolu doğalgaz boru hattı projesine (TANAP) 420 milyon dolar tutarında çelik boru sağlama ihalesini içinde yer aldığı konsorsiyumla kazanan Borusan Mannesmann hisseleri ilk işlemlerde yüzde 4 primli açıldıktan sonra kazanımlarını artırdı.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Yeşil GYO Esenyurt şirket hisseleri değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Esenyurt şirket hisseleri değerlemesini yayınladı.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle uçtu. Tekfen Holding hisseleri yüzde 17'nin üzerinde artarak Ocak 2009'dan bu yana en hızlı yükselişini gerçekleştirdi.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

Borusan Holding 5 yılda 200 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Borusan Holding Ceo’su Agah Uğur, inovasyon, Ar-Ge ve dijital dönüşüm alanlarında 2020 yılına kadar 200 milyon dolar yapacaklarını söyledi.

MHP'den Borusan ve Çimtaş firmalarına yapılan satışın iptali açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 2012 yılında Belediye encümeni tarafından Borusan ve Çimtaş firmalarına 25 trilyona yapılan yaklaşık 60 dönümlük satışın, Danıştay Kararı ile iptal edilmesi üzerine basın açıklaması yaptılar.

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

2007 yılında Borusan Holding, Perili Köşk'e taşındı!

2007 yılında Borusan Holding Yönetim Merkezi, Rumelihisarı'nda, Perili Köşk olarak bilinen tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'ne taşınmış. Yeniden restore edilen binada modern bir iş ortamı oluşturulmuş.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

Borusan EnBW, 3 RES'i daha üretime geçirdi!

Borusan EnBW Enerji, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı portföyünü büyütme vizyonu çerçevesinde yeni yatırımlarını devreye almaya devam ediyor.

Borusan Holding 2 milyar dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding, kriz çığırtkanlarına inat yatırıma hız verdi. CEO Agah Uğur, bu yıl 417 milyon $'lık yatırım yapılacağını açıklayarak, "Kriz beklentimiz yok. 2019'a kadar yatırımımız 2 milyar dolara ulaşacak" dedi.

Borusan 3 şirketi satın aldı!

Borusan Makina 'nın Rusya'nın uzak doğu bölgelerinde Caterpillar iş makinalarının distribütörlüğünü yapan üç şirketi satın aldı. Borusan cirosunu dolar bazında yüzde 5, faaliyet kârını yüzde 10 artırmayı planlıyor.

Borusan hisseleri Haberi

Borusan hisseleri


Trans Anadolu doğalgaz boru hattı projesine (TANAP) 420 milyon dolar tutarında çelik boru sağlama ihalesini içinde yer aldığı konsorsiyumla kazanan Borusan Mannesmann hisseleri ilk işlemlerde yüzde 4 primli açıldıktan sonra kazanımlarını artırdı.


Şirket, içinde bulunduğu konsorsiyumun yaklaşık 1,900 kilometre uzunluğundaki TANAP'ta 420 milyon dolar tutarında çelik boru sağlama ihalesini kazandığını; Borusan Mannesmann'ın payına 140 milyon dolar düştüğünü duyurdu.


Hisseler açılış sonrası 7.30 liraya kadar yükselirken, saat 09:36'da yüzde 7.07 primle 7.27 lira seviyesindeydi. BIST-100 endeksi ise yüzde 0.03...