28 / 07 / 2024

Borusan Yatırım sermayesi

Borusan Yatırım sermayesi

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Yatırım ve Pazarlama kar dağıtım politikası revizyonunu yayınladı.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

SPK'dan girişim sermayesi yatırım fonlarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Deks Yatırım'ın sermayesi 40 milyon 122 bin TL'ye çıkarılıyor!

Servet GYO, iştirak şirketi olan Deks Yatırım'ın sermayesinin 40 milyon 122 bin TL'ye çıkarılmasına olumlu bakıyor.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda hareketli günler yaşanıyor!

Sermaye Piyasası Kurumu tarafından 2014’te piyasaya sunulan Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Girişim Sermayesi Yatırım Fonları tarafında hareketli günler yaşanıyor.

Alp Keler: Gayrimenkul yatırımı genlerimizde var!

Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, gayrimenkul yatırımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Keler, Ak Portföy’ün kurduğu gayrimenkul ve girişim sermayesi fonlarının diğer şirketlere göre fark ve değer yaratan girişimler olduğunu söyledi.

Girişim sermayesi Anadolu'ya yatırım yapacak!

Dünyada 320 milyar dolara ulaşan girişim sermayesi fonları Anadolu'ya açılıyor. 10 büyük fon Anadolu’daki şirketlerle 3 milyarlık potansiyel yatırım için bir araya gelecek.

Realty Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün kuruldu. Şirketin sermayesi ise 50 bin TL.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Amad Gayrimenkul yatırım hacmini 1 milyar TL’ye çıkaracak!

Amad Gayrimenkul, dış yatırımlarını Türkiye’ye yönlendirmeye karar verdi. Öz sermayesi 250 milyon TL dolayında olan firma, yatırım hacmini 1 milyar TL’ye çıkarma kapasitesine çıkaracak.

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Borusan Yatırım sermayesi Haberi

Borusan Yatırım sermayesi

Borusan Yatırım ve Pazarlama tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz toplanarak; 

1. T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.01.2014 tarihli ve 28891 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II No. 19.1 sayılı K r Payı Tebliği uyarınca kar dağıtım politikasının ekteki şekilde belirlenmesine; 

2. Bu politikanın 18 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek Olağan Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin bilgi ve görüşlerine sunulmasına; 

katılanların oy birliği ile karar vermiştir.



Yönetim Kurulumuz toplanarak; 18 Nisan 2014 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere 25847015406 T.C. Kimlik no.lu Sn. Mehmet Şuhubi ve 26770028372 T.C. Kimlik No.lu Sn. Mehmet İlhan NEBİOĞLU'nun bağımsız üye adayı olarak belirlenmesine katılanların oy birliği ile karar...