24 / 07 / 2024

bosch indirim

bosch indirim

Alman beyaz eşya ve ev aletleri devi Bosch'un online sitesinde yüzde 22’yi geçen indirimlerle sizi bekliyor. Buzdolabından çamaşır makinesine, ankastre ocaktan davlumbaza kadar 76 çeşit ürünü indirimli şekide sunan Bosch kaliteden ödün vermeyenler için cazip avantajlar sunuyor. İşte fırsatlar

Bosch’tan kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesinde dev indirim!

Günde en az birkaç bardak kahve içmeden kendine gelmeyenler için filtre kahve makinesi oldukça cazip bir ürün olarak yoğun ilgi görüyor. Bosch da hem kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesini üretti ve hem de bu ürüne indirim yaptı.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Bosch 674532 MB no frost buzdolabına tam 3 bin 500 TL indirim geldi!

Bosch’tan evlerin en temel beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bosch, 674532 MB no frost buzdolabın alana tamı tamına 3 bin 500 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Bosch derin dondurucularda indirim fırsatı! Son gün 30 Haziran! İşte güncel fiyat listesi...

Bosch derin dondurucular 7.990 TL’den başlayan fiyatlarla ve 860 TL'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Kampanya, 30 Haziran'a kadar devam edecek. Peki, Bosch derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi...

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda büyük indirim! İşte güncel fiyat listesi

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda indirim kampanyası başlatıldı. İşte kampanya kapsamında satılan ürünlerin güncel fiyat listesi...

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bosch'tan buzdolabı alana 2.200 TL indirim! Son gün 15 Nisan! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch'tan bugünlerde geniş iç hacme ve yiyecekleri uzun süre taze saklayan üstün teknolojiye sahip XL veya XXL buzdolabı alanlar büyük avantaj yakalıyor. Bosch, şık tasarımlı geniş kapasiteli buzdolaplarında 2.200 TL indirim fırsatı sunuyor.

İndirimli Bosch çamaşır makineleri bu adreste! Bosch çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? 2 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek teknolojisi ile öne çıkan kaliteli beyaz eşyanın önemli adresi Bosch’tan indirim fırsatı! Bosch çamaşır makineleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 10 kiloluk Bosch çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Bosch buzdolabı modellerinde indirim fırsatı! Bosch buzdolabı fiyatları ne kadar? 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Mutfakların bir numaralı ihtiyacı olan buzdolaplarında indirim fırsatı. Uzun ömürlü ve kaliteli Bosch buzdolapları indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Bosch buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Bosch'tan efsane kampanya! Bosch XL ve XXL kapasiteli buzdolabı alana 2 bin 200 TL indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, geniş kapasiteli XL ve XXL buzdolaplarında indirim fırsatı Bosch’ta! Seçili XL ve XXL buzdolaplarından dilediğinizi sepete ekleyin, 2.200 TL indirimden faydalanın. Sözkonusu kampanya 31 Mart tarihine kadar geçerlidir. İşte fiyat listesi..

Mediamarkt'ta ankastre ocak, davlumbaz ve fırınlarda %15’e varan indirim! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Mediamarkt'ta ankastre ürünlerde sepette indirim fırsatı başladı. Yüzde 15’e varan indirimler, seçili ankastre fırın, ocak ve davlumbazlar için geçerli. Peki; Mediamarkt'ta Bosch ankastre fırın ne kadar? Vestel ankastre ocak kaç TL?

Bosch 9 kg Silver Isı Pompalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Bosch indirimli kurutma makinesi kampanyasını müşterilerinin beğenisine sundu.Peki ek fonksiyonlar neler?

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ısı pompalı sistem ile kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Kurutma makinesi farklı program seçenekleri sayesinde farklı kumaş türlerinden elde edilen kıyafetlerin kurutulmasını sağlıyor.

bosch indirim Haberi

bosch indirim

Ürettiği ev aletleri ile nesillerdir günlük hayatı daha da kolaylaştıran Bosh ürünleri ev işlerinizi sizin yerinize yapıyor. İşlerin daha çabuk bitmesini sağlayarak size sevdiklerinizle birlikte daha çok vakit geçirmeniz için alan yaratıyor.

Avrupa, ABD, Latin Amerika ve Asya’da toplam 40 tesisle üretimini sürdüren Bosch dünya çapındaki güçlü satış ağı ve hizmet kalitesi ile tüketicilerin gücüne güç katıyor.

135 yılı geçkin geçmişi ve 375 bini aşan çalışanıyla 150’yi aşkın ülkede faaliyet gösteren Boch zaman zaman düzenlediği kampanyaları ile de son tüketici için cazip fırsatlar sunuyor.

Bosch online sitesinden 76 ürün çeşidinde gerçekleştirdiği indirimler şöyle:

Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Beyaz

8.908,00 TL indirimli fiyatı 8.150,00 TL

Serie 4 Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 dev./dak.

9.634,00 TL indirimli fiyatı 8.890,00 TL

Serie 4 Çamaşır Makinesi...