01 / 05 / 2024

Bosch kahve

Bosch kahve

Gün içinde en sık kullanılan elektrikli mutfak aletlerinin ilk sıralarında kahve makineleri geliyor. Kahve severlerden tam not alan Bosch kahve makinesi ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Bosch’tan kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesinde dev indirim!

Günde en az birkaç bardak kahve içmeden kendine gelmeyenler için filtre kahve makinesi oldukça cazip bir ürün olarak yoğun ilgi görüyor. Bosch da hem kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesini üretti ve hem de bu ürüne indirim yaptı.

Bosch’tan kahve tiryakilerine müjde! TKA6A044 filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Kahve tiryakilerine yaz kış keyifle kahve içmek için güzel haber Bosch’tan geldi. Bosch, TKA6A044 filtre kahve makinesini satışa çıkardığını açıkladı.

Bosch KGN86AID1N Kombi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinesi için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch filtre kahve makinelerine 473 TL'ye varan indirim fırsatı! İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bosch filtre kahve makinelerinde Haziran fırsatı başladı. Seçili Bosch filtre kahve makinelerinde 473 TL'ye varan indirimler yapıldı. Peki Bosch filtre kahve makineleri kaç lira? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Filtre kahve severlerin tercihi Bosch kahve makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Gün içinde en sık kullanılan elektrikli mutfak aletlerinin ilk sıralarında kahve makineleri geliyor. Kahve severlerden tam not alan Bosch kahve makinesi ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Bosch Seslendirme Sistemleri, Starbucks’ın Çin mağazalarında kullanıldı!

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.

Bosch Almanya'da Ar-Ge merkezi açtı!

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

Bergüzar Korel Cihangir'de kahve dükkanı açtı!

Bergüzar Korel, "Not Just a Coffee" adını verdiği kahve dükkanını Cihangir'de açtı. Kendi yaptığı kurabiyeleri satacak olan ünlü oyuncu, kafenin açılışını sosyal medya aracığıyla hayranlarına duyurdu.

Bosch Bursa'ya 2 yeni Ar-Ge merkezi kuracak!

Bu yıl yapacağı 200 milyon euro'luk yatırımın büyük kısmını Bursa'ya ayıran Bosch, burada iki yeni Ar-Ge merkezi de kuracak.

Bosch 200 milyon Euro'luk yatırım planlıyor!

Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, Türkiye’de geçen yıl 135 milyon euro yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, “2015 yılında da yine 200 milyon euro’luk bir yatırım planlıyoruz” dedi.

Bosch Türkiye'de 200 milyon euroluk yatırım yapacak!

Türkiye'de, geçen yıl 135 milyon euro yatırım gerçekleştiren Bosch, bu yıl yine 200 milyon euroluk bir yatırım planlıyor.

Atatürk Kent Parkı'nda Kahve Durağı mağaza açılışı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin yeni yaşam merkezi Atatürk Kent Parkı'ndaki Kahve Durağı adlı işyerini açtı.

Kahve Diyarı İzmir'de 2 yeni şube açacak!

İzmir'deki mağazalarına iki yeni şube ekleyecek olan Kahve Diyarı, Isparta ve Gaziantep'te de yeni mağazalarla müşterilerle buluşacak.

Bosch kahve Haberi

Bosch kahve

Kahve severlerin vazgeçilmezi kahve makineleri, gün içinde en çok kullanılan küçük ev aletlerinin başında geliyor. Teknolojinin gelişiminden nasibini alan kahve makineleri de yenilik ve ekstra fonksiyonlarla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Bosch, elektronik, beyaz eşya ve küçük ev aletleri kategorilerinde en çok tercih edilen ve güvenilen markalardan biri. Kahve makineleri ile de oldukça iddialı olan marka, yenilikçi anlayışı ve kullanım kolaylığı sağladığı ürünleriyle dikkat çekiyor. Pratik ve işlevsel, hayat kurtaran yardımcı cihazların üretiminde kalite ve kullanıcı memnuniyetini ön planda tutan Bosch, ürünlerini yenileyerek geliştirmeye devam ediyor.

İhtiyaca göre tercih edilebilecek modelleri ile Bosch kahve makineleri, yenilikçi ısıtma sistemleri ve kireç temizleme özellikleri sayesinde müthiş bir kahve deneyimi sunuyor.

BOSCH KAHVE MAKİNESİ MODELLERİ VE FİYATLARI

1. TIS30321RW Tam Otomatik Kahve Makinesi VeroCup 300 Gümüş- 7.400...