04 / 05 / 2024

Bosch Termoteknik servisleri

Bosch Termoteknik servisleri

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Buzdolabı mı alacaksınız? İşte Bosch Buzdolaplarının Mart 2022 Fiyat Listesi…

Buzdolabı alacaklar yada eski buzdolabını yenisi ile değiştirmek isteyenler… Yazımız tam size göre… İşte Bosch buzdolaplarının Mart 2022 fiyat listesi…

Bulaşık Makinesi Arayanlar İçin, Bosch Mart 2022 Fiyat Listesi…

Söz konusu bulaşık olunca ilk akla gelen markalardan biri Bosch, bulaşık makinelerinde sunduğu çeşitlilik ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Her bütçeye uygun Bosch bulaşık makineleri ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Bosch Çamaşır Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri Bosch markasıdır. Kaliteli ve kullanışlı ürünleri ile güvenilir markanın çamaşır makinelerini ve fiyat listesini yazımızın devamında bulabilirsiniz…

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Tohumcu tarafından kuruldu..

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cömert Toker, Gökhan Erkan ve Oğuz Karaman ortaklığında kuruldu.

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Bosch Termoteknik servisleri Haberi

Bosch Termoteknik servisleri

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.


Başta bankacılık, sağlık, mağaza sektörlerinde olmak üzere, Türkiye’nin önde gelen şirketleri, fabrikaları, üniversiteleri ve hastaneleri, konforlu ve sorunsuz çalışma ortamları için, Bosch Termoteknik’in sunduğu Kurumsal Bakım Hizmetlerini tercih ediyor.


Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personel ile her an hizmete hazır durumda bulunan Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışıyla müşterilerine en iyi ve kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyor.


Bosch Termoteknik ekipleri, öncelikle ‘doğru teknik hizmet ve düzgün diyalog’ konularında eğitim alıyor. Bu kalitenin sürekliliğini sağlamak için tüm yetkili servisler, Bosch Termoteknik Servis Merkezi yetkililerince; davranış, işçilik, yedek...