03 / 05 / 2024

Bosch VeroCafe ürünü

Bosch VeroCafe ürünü

Bosch, 14 Şubat’ta aşkınızı ifade etmenin en keyifli, en sıcak yolunu sunuyor. Bosch TES50321 RW VeroCafe Latte espresso ve kahve makinesi ile evinizin konforunda hazırladığınız mükemmel kahvelerle birlikte, paylaştığınız sevginin tadına varacaksınız...

Şimdi klima almanın tam zamanı! Bosch ASX09AW40N klimanın fiyatı açıklandı!

Bosch, klima konusunda büyük ses getirecek ASX09AW40N klimayı piyasaya çıkardı. Ayrıca, Bosch, bu klimaya ilişkin tüm bilgileri müşterileriyle paylaşırken, ürünün en uygun nerelerde satıldığı da belli oldu.

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

İndirimli Bosch çamaşır makineleri bu adreste! Bosch çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? 2 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek teknolojisi ile öne çıkan kaliteli beyaz eşyanın önemli adresi Bosch’tan indirim fırsatı! Bosch çamaşır makineleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 10 kiloluk Bosch çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch çamaşır makineleri, yüksek teknolojili sensörlerle donatılmıştır ve bu sayede yıkama programını, yıkamakta olduğunuz çamaşırların türüne, ağırlığına ve kirlilik düzeyine göre otomatik olarak ayarlar. Bosch Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın sahip olduğu 66 lt geniş hacim ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile çeşitli yemekler pişirir. Peki Bosch ankastre fırının teknik özellikleri neler? 

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Bosch ayın fırsat ürünü Isı Pompalı Kurutma Makinesi 8 kg indirimde! İşte Bosch 12 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler ayın fırsat ürünü Bosch 8 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi indirimle satışa sunuldu. Peki Bosch kurutma makinesi ne kadara satılıyor? 

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.

Bosch VeroCafe ürünü Haberi

Bosch VeroCafe ürünü

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, espresso ve kahve makinesi TES50321 RW VeroCafe Latte ile en sevdiğiniz kahveye kolayca ulaşıp duygularınızı harekete geçirme imkânı sunuyor. VeroCafe Latte espresso ve kahve makinesi, evinizin konforunda leziz aromalı kahveler yapıp, sevgilinizle paylaşmanın en keyifli yolu.


Bosch VeroCafe Latte ile soğuk kış günlerini aşkınızla ısıtan kahveler


Kanıtlanmış barista teknolojisi ile Bosch VeroCafe Latte espresso makinesi, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak birer fincan kahve paylaşarak aşkınızı taze tutmanızı sağlayacak. Özel süt köpürtme sistemi ile dileyene krema kıvamında süt köpürtme ve kahvenin sertliğini tam damak zevkine uygun biçimde ayarlama imkânı sunan VeroCafe Latte espresso makinesi ile sevdiğinizi şımartmak artık çok kolay. Bosch VeroCafe Latte ile espresso, lungo,...