10 / 05 / 2024

bosna herkes otoyol

bosna herkes otoyol

Bosna'da bağımsızlıktan günümüze tek sözleşmeye bağlı olarak gerçekleşecek en büyük otoyol projesini de yine Türk şirketi Cengiz İnşaat üstlendi ...

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi için imzalar atıldı!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna ile Sırbistan'ın başkenti Belgrad arasında iki farklı güzergahtan inşa edilmesi planlanan otoyol projesi için iş birliği anlaşması imzalandı.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nde ilk adım!

Türkiye'den Karayolları Genel Müdürlüğü heyeti, Bosna Hersek İletişim ve Ulaştırma Bakanı Jusko ile Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'ni görüştü.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nde anlaşma sağlandı!

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna ile Sırbistan’ın başkenti Belgrad arasında Türkiye’nin desteğiyle otoyol inşa edilmesi planlanıyor.

Esenler Herkes İçin Dost Kentler Atölyesi 7 Ekim'de tanıtılacak!

Kadın, çocuk, engelli ve yaşlı vatandaşlar ile sokak hayvanlarının yaşayabileceği dost kentler konularına dikkat çekilen "Herkes İçin Dost Kentler" Atölyesi, 7 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek bir panelle kamuoyuna tanıtılacak.

İstanbul-İzmir otoyol projesi ne zaman bitecek?

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate düşürecek 433 kilometrelik otoyol projesinin yüzde 48'i tamamlandı. Peki İstanbul-İzmir otoyol projesi ne zaman bitecek?

Sapanca Otoyol çıkışına estetik düzenleme!

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen peyzaj düzenlemeleri kapsamında, Otoyol Sapanca çıkış kavşağı özenli bir çalışmayla estetik bir görünüme kavuşturuldu. İşte çalışmaların ayrıntıları...

TİKA Bosna Hersek'te müze açtı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından Bosna Hersek'in Zivinice kentine bağlı Cebari köyünde müze açıldı.

Eminevim: İsteyen herkes ev sahibi olacak!

Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatla peşinat olarak alınıyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak!

Faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyenler için hayata geçirilen Eminevim'de aylık taksitleri alıcılar belirliyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

Astaldi'den Gebze-İzmir otoyol projesine 5 milyar dolar!

ASTALDİ Gebze-İzmir otoyol projesi için 5 milyar dolar tutarında finansman sağladı. İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze-Orhangazi-izmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi'nin dış finansman ihtiyacı karşılandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, 5 milyar dolarlık kredi sözleşmesiyle İstanbul-İzmir Otoyol Projesi’nin tüm dış finansman ihtiyacının karşılandığını belirtti.

Ispartakule Evleri: Bu çatının altında herkes ev sahibi oluyor!

Kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Konutları fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje "Ispartakule Evleri: Bu çatının altında herkes ev sahibi oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

Gerede-Merzifon Otoyol Yapımı ve Malzeme Ocakları projesi halk toplantısı 17 Haziran'da!

Çankırı ili Atkaracalar , Çerkes, Ilgaz, Kursunlu, ilçesi sınırları içerisinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Gerede- Merzifon Otoyol Yapımı Ve Malzeme Ocakları projesi ile ilgili halk toplantısı 17 Haziran'da yapılacak.

bosna herkes otoyol Haberi

bosna herkes otoyol

    Bosna-Hersek'in bağımsızlığından günümüze tek sözleşmeye bağlı olarak gerçekleşecek en büyük otoyol projesini, bu ülkedeki otoyol yatırımları 370 milyon avroya ulaşan Türk şirketi Cengiz İnşaat üstlendi. 

     Bosna-Hersek'i Avrupa ülkelerine bağlayacak 5C koridoru otoyolundaki üçüncü ve en yüksek tutarlı projeye ilişkin anlaşma, Cengiz İnşaat ve Bosna-Hersekli yetkilileri tarafından imzalandı. 

     Başkent Saraybosna'daki Bosna-Hersek Federasyonu hükümet binasında düzenlenen törende 179 milyon avroluk anlaşmayı Bosna-Hersek Federasyonu Otoyol Kamu Şirketi Müdürü Ensad Kariç ve Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi Genel Müdürü Kemal Ünlüer imzaladı. Törene, Bosna-Hersek Federasyonu Başbakanı Nermin Nikşiç ve Bosna-Hersek Federasyonu İletişim ve Ulaştırma Bakanı Enver Biyediç de katıldı. 

     Macaristan'dan başlayıp Hırvatistan'ın Ploçe Limanı'nda son bulacak olan "5C Koridoru" otoyolunun Bosna-Hersek bölümündeki en yüksek fiyatlı bu anlaşma,...