27 / 04 / 2024

Bosphorus Investments Gayrimenkul adres

Bosphorus Investments Gayrimenkul adres

Bosphorus Investments Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hakan Gümüş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Ersül Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fedor Stefanıdı tarafından kuruldu.

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Kamaredine Investments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamaredine Investments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kamaredine tarafından kuruldu.

Bosphorus Estates Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Estates Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demirel tarafından kuruldu.

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Solıman Rasulı tarafından kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

Prosperous Investments Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Prosperous Investments Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilican tarafından kuruldu.

Cotex Gayrimenkul Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cotex Gayrimenkul Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 137 bin 500 TL sermaye bedeli ile Adrıa Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maks Mazen Savaf ve Rene Devker Savaf ortaklığında kuruldu.

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Bosphorus Investments Gayrimenkul adres Haberi

Bosphorus Investments Gayrimenkul adres

Bosphorus Investments Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hakan Gümüş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bekir Yener Yıldırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mehmet Ersül Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.


Bosphorus Investments Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak,  2-Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili planlama etüdleri program etüdleri ön fizibilite etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi konularında danışmanlık hizmetleri verebilir.Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi ve kuruluşlardan hizmet kiralayabilir veya bunlarla işbirliği yapabilir. 3-Her türlü emlak gayrimenkuller konutlar siteler daireler marketler depolar iş...